AIRAM TERMOKSET

Kylmä kylmänä ja kuuma kuumana vuodesta 1934

Airamin termostuotteet ovat yhtä käyttökelpoiset talvipakkasilla kuin kesähelteillä. Pullo tai ruokatermos kulkee mukavasti mukana retkellä ja automuki autossa. Kaatimet ja pumpputermospullot ovat käteviä niin kotona kuin toimistojen kahvipöydässä ja ruokailutiloissa. Luotettavat Airam-termokset ovat toistuvasti olleet lehtien testimenestyjiä. Laajasta mallistosta löytyvät pullot, kaatimet, pumppu- ja ruokatermokset sekä mukit.

Airamilla on pitkät perinteet suomalaisten termostuotteiden valmistajana. Niin kutsuttujen punaisten termospullojen valmistus alkoi jo vuonna 1934. Kiehuvan neste pysyy yli 50 asteen lämpöisenä vähintään 24 tuntia – lupaus, joka pitää vielä tänäkin päivänä. Aito ja alkuperäinen punainen Airam-termos on saanut rinnalleen vuosien saatossa kaksi uutta pullokokoa.

Termosten toiminta perustuu tyhjiöön, joka on paras lämmöneriste. Perinteisesti tyhjiö on muodostettu lasipullon kahden seinämän väliin. Terästermoksissa lämpötilan pitävä tyhjiö muodostetaan kahden teräksisen seinämän väliin ilman lasia. Terästermos on kauttaaltaan särkymätön ja ruostumaton. Kaikilla Airam-terästermoksilla onkin vähintään 5 vuoden takuu ostopäivästä alkaen.

Terästermospulloissa pikakorkki helpottaa käyttöä ja sisälämpötila pysyy pitempään muuttumattomana. Erikoispinnoitettujen kaatimien pinnassa ei näy sormenjäljet eikä tahrat. Kaatimien käyttömukavuutta lisää pikakaatonappi.

 

Airam termos 80 vuotta

Lähes kaikki suomalaiset tuntevat Airamin punaisen termospullon. Perinteinen punainen termospullo on kuulunut suomalaiskotien vakiovarustukseen jo 80 vuoden ajan. Mikä on sinun tarinasi Airam-termoksista? Jaa tarina meidän kanssamme niin voit voittaa 500 € arvoisen matkalahjakortin tai 100 € arvosta Airam-tuotteita. Parhaat tarinat julkaistaan airamtermos.fi -sivustolla sekä facebookissa.

> KERRO TARINASI JA VOITA 400 € matkalahjakortti tai tuotepalkintoja!

Yle puhe -radiokanava kävi vierailuilla Airamilla 80-v. termoksen tiimoilta. Toimittaja haastatteli markkinointijohtaja Kari Niemenmaata nostalgisissa tunnelmissa. Haastattelu lähetetään Yle Puheelta 30.4.2014 klo 7.05.

> Kuuntele haastattelu (kesto 13 min).

> Vanhoihin pulloihin voit tiedustella aitokorkkisia pullon korkkeja täältä.