Ledeillä piristystä pimeyteen

Miten sinä koristelet kotisi tai pihapiirisi pimeän keskellä? Jaa meille tunnelmakuvasi – voit voittaa loisteliaan Elbe led-valosarjan, jossa on peräti 760 lediä 15 metrin johdossa.
> Lue lisää ja osallistu.

Easy Connect

Korosta pihasi parhaita paikkoja. Valitse mieleisesi valaisinosat ja kokoa oma pihavalaistuksesi. Voit muuttaa valaistusta tarpeen mukaan helposti, ilman sähköasentajaa, ilman kaivuria.

> Lue lisää.

Ystävämyynti

3.12. klo 12-20 ja 4.12. klo 12-18. Poistoeriä suoraan varastosta tasahinnoin 2 €, 3 €, 5 €, 8 €, 10 €...Vain käteismyynti, ei korttimaksuja. Osoite: Sementtitehtaankatu 6, Kerava. Tervetuloa!

> Lue lisää.

Modernit pöytävalaisimet

Uudet työpöytävalaisimet on nyt varustettu moderneilla herkuilla:   Gina-pöytävalaisimet sisältävät nykyajan toiminnallisuudet, Zetan päivyri ja USB-latausmahdollisuus tekevät valaisimesta hyvän valinnan yöpöytäkäyttöön ja Loop suurennuslasivalaisimet ovat harrastajan tai ikäihmisen oiva apu.

> Lue lisää.

Ideakirja valaistuksen suunnitteluun

Vinkit kodin eri tilojen valaistukseen.
> Lue sähköinen julkaisumme.

Garda terassivalaisimet

Tyylikkäät Garda-pöytä ja lattiavalaisimet luovat terassin, parvekkeen tai kesäpihan illanistujaisiin kotoisan tunnelman. Uusi mallisto myynnissä kesällä 2015.

> Lue lisää.

Smart led

Älykkäitä led-lamppuja himmennetään nyt tavallisella katkaisijalla tai älypuhelimella.
Jos pidät lämpimästä valosta illalla, valitse Dim to warm. Kolme uutuutta, kolme käyttötapaa.

> Lue lisää.

Oled-mallisto

Airam studio kehittää uusia valaistuskonsepteja sekä ammattilaisten että kuluttajien tarpeisiin. Aalto-yliopiston opiskelijoiden kanssa toteutetut OLED-valaisinmallit julkistettiin Habitaressa 9.9.2015.

> Tutustu tuotteisiin

> More information on the OLED-project (in English)