Ystävämyynti 8.-10.12.

Poistoeriä ulosheittohintaan suoraan varastosta: joulu- ja koristevaloja, lamppuja, taskulamppuja, sähkötarvikkeita  yms. tasahinnoin. Sementtitehtaankatu 6, Kerava. Tervetuloa!

> Lue lisää.

Innostavaa valoa -kuvakilpailu

Koristatko jouluna kotisi säihkyväksi, perinteiseksi vai hillytyn tyylikkääksi? Jaa kuva ja kerro, miltä joulu teillä näyttää. Arvomme kolme isoa Gemma-tähteä! Osallistu kampanjaan 21.12. mennessä. 

> Innostavaa valoa kampanja

Satavuotias Suomi

Airam on yksi Suomi 100 -hankkeen virallisista yhteistyökumppaneista. Juhlavuonna 2017 Airam tuo valolla iloa suomalaisten arkeen.

> Lue lisää.

Decor Opal

Kauniit ja selkeät Decor-sisustuslamput eivät varjostinta kaipaa. Decor Opal -sarjan kuvut ovat opaalilasia ja ne antavat pehmeää, häikäisemätöntä ja tasaista, puhtaan valkoista valoa (3000 K).

> Decor-lamput

Himmennettävät ledit

Uudet himmennettävät Decor filament led-lamput sopivat koristeelliseen tunnelmavalaistukseen. Valonjako Decor Filament led-lampuissa on täysin ympärisäteilevä eli ne sopivat hyvin mm. pöytävalaisimiin.

> Lamppuvalintaan

Roosa nauha

Rintasyöpätutkimus tarvitsee tukeasi. Airam on mukana vuoden 2016 Roosa nauha -keräyksessä.

Lue lisää >

Yhdenvertainen joulu

Voit tukea vammaisten lasten ja nuorten yhdenvertaisuutta ostamalla Airam Senni puutähden tai antamalla lahjoituksen Vamlasin toimintaan.

> Lue lisää. 

Mediapankki yritysasiakkaille

Uusittu mediapankki on nyt entistä monipuolisempi ja joustavampi. Palvelu on tarkoitettu jälleenmyyjien, kumppaneiden ja lehdistön käyttöön Airam-tuotteiden markkinoinnissa.

> Mediapankkiin.