Airam Antique

Nostalgiset sisustuslamput eivät varjostinta kaipaa. Lamppujen filamenttilankojen ja lämpimästi sävytetyn kuvun ansiosta lampusta tulee pehmeä, tunnelmallinen valo. Saatavana sekä perinteisillä hehkulangoilla että led-tekniikalla varustettuna.

> Lamput

Garda terassivalaisimet

Tyylikkäät Garda-pöytä ja lattiavalaisimet luovat terassin, parvekkeen tai kesäpihan illanistujaisiin kotoisan tunnelman. Uusi mallisto myynnissä kesällä 2015.

> Lue lisää.

Easy Connect

Korosta pihasi parhaita paikkoja. Valitse mieleisesi valaisinosat ja kokoa oma pihavalaistuksesi. Voit myös siirellä ja muuttaa valaistusta tarpeen mukaan helposti, ilman sähköasentajaa, ilman kaivuria.

> Lue lisää.

Yksiö puutarhassa

Airam toimittaa valaisimet ja lamput uudenlaiseen, ekologiseen pikkutaloon. Projekti on diplomityö Aalto yliopiston arkkitehtuurin laitokselle ja tähtää valmiiseen mallikappaleeseen sekä myytävään tuotteeseen.

> Lue lisää.

Blogit

Opiskelijat ja bloggarit tutustuivat Airamin-tuotteisiin: vapaa-ajan tuotteet pääsivät mukaan metsäretkelle ja kotona valaistiin pihapiiriä ja sisätiloja Airamin valaisimilla ja koristevaloilla.

> Lue lisää.

Rakentajan valo-opas

Kodin ja pihapiirin valaistustuksen suunnittelu vaatii perehtymistä valaistuksen ominaisuuksiin ja teknisiin vaatimuksiin. Vinkkejä valaisinten ja sopivan valonlähteen valintaan löydät valo-oppaasta.

> Lue lisää.

Smart led

Älykkäitä led-lamppuja himmennetään nyt tavallisella katkaisijalla tai älypuhelimella.
Jos pidät lämpimästä valosta illalla, valitse Dim to warm. Kolme uutuutta, kolme käyttötapaa.

> Lue lisää.

Lamppuinfo

Nopean kehityksen ansiosta ledit sopivat lähes kaikkiin kodin valaisutarpeisiin sekä vaihdettavina lamppuina että kiinteinä valaisimina. Loistelamput ovat taas erittäin valotehokkaita mutta niiden käyttöä rajoittaa valaisinten suuri koko.

> Lue lisää.