Satavuotias Suomi

Airam on yksi Suomi 100 -hankkeen virallisista yhteistyökumppaneista. Juhlavuonna 2017 Airam tuo valolla iloa suomalaisten arkeen.

> Lue lisää.

Hyvää hiihtolomaa!

Airam termos pitää kylmän kylmänä ja kuuman kuumana, vietätpä vapaa-aikasi etelässä tai pohjoisessa. Aurinkoisia päiviä kaikille hiihtolomalaisille!

> Katso video

Decor Opal

Kauniit ja selkeät Decor-sisustuslamput eivät varjostinta kaipaa. Decor Opal -sarjan kuvut ovat opaalilasia ja ne antavat pehmeää, häikäisemätöntä ja tasaista, puhtaan valkoista valoa (3000 K).

> Decor-lamput

Vapaa-aikaan

Airam tarjoaa paljon uutuuksia vapaa-aikaan jokaiseen vuodenaikaan. Valikoimassa on perinteisten termoksien ja paristojen lisäksi taskulamppuja, otsavaloja, huomiovaloja, lyhtyjä ja termoksia. 


> Selaa esitettä.

Airam Antique

Nostalgiset sisustuslamput eivät varjostinta kaipaa. Lamppujen filamenttilankojen ja lämpimästi sävytetyn kuvun ansiosta lampusta tulee pehmeä, tunnelmallinen valo. Saatavana sekä perinteisillä hehkulangoilla että led-tekniikalla varustettuna.

> Lamput

Himmennettävät ledit

Uudet himmennettävät Decor filament led-lamput sopivat koristeelliseen tunnelmavalaistukseen. Valonjako Decor Filament led-lampuissa on täysin ympärisäteilevä eli ne sopivat hyvin mm. pöytävalaisimiin.

> Lamppuvalintaan

Ostopaikat

Hae lähin Airam-tuotteiden jälleenmyyjä kaupungin tai postinumeron perusteella.

> Ostopaikat hakuun.

Mediapankki yritysasiakkaille

Uusittu mediapankki on nyt entistä monipuolisempi ja joustavampi. Palvelu on tarkoitettu jälleenmyyjien, kumppaneiden ja lehdistön käyttöön Airam-tuotteiden markkinoinnissa.

> Mediapankkiin.