Airam Antique

Nostalgiset sisustuslamput eivät varjostinta kaipaa. Lamppujen filamenttilankojen ja lämpimästi sävytetyn kuvun ansiosta lampusta tulee pehmeä, tunnelmallinen valo. Saatavana sekä perinteisillä hehkulangoilla että led-tekniikalla varustettuna.

> Lamput

Himmennettävät ledit

Uudet himmennettävät Decor filament led-lamput sopivat koristeelliseen tunnelmavalaistukseen. Valonjako Decor Filament led-lampuissa on täysin ympärisäteilevä eli ne sopivat hyvin mm. pöytävalaisimiin.

> Lamppuvalintaan

Modernit pöytävalaisimet

Uudet työpöytävalaisimet on nyt varustettu moderneilla herkuilla:   Gina-pöytävalaisimet sisältävät nykyajan toiminnallisuudet, Zetan päivyri ja USB-latausmahdollisuus tekevät valaisimesta hyvän valinnan yöpöytäkäyttöön ja Loop suurennuslasivalaisimet ovat harrastajan tai ikäihmisen oiva apu.

> Lue lisää.

Garda terassivalaisimet

Tyylikkäät Garda-pöytä ja lattiavalaisimet luovat terassin, parvekkeen tai kesäpihan illanistujaisiin kotoisan tunnelman. Uusi mallisto myynnissä kesällä 2015.

> Lue lisää.

Ideakirja valaistuksen suunnitteluun

Vinkit kodin eri tilojen valaistukseen.
> Lue sähköinen julkaisumme.

Ostopaikat

Hae lähin Airam-tuotteiden jälleenmyyjä kaupungin tai postinumeron perusteella.

> Ostopaikat hakuun.

Smart led

Älykkäitä led-lamppuja himmennetään nyt tavallisella katkaisijalla tai älypuhelimella.
Jos pidät lämpimästä valosta illalla, valitse Dim to warm. Kolme uutuutta, kolme käyttötapaa.

> Lue lisää.

Oled-mallisto

Airam studio kehittää uusia valaistuskonsepteja sekä ammattilaisten että kuluttajien tarpeisiin. Aalto-yliopiston opiskelijoiden kanssa toteutetut OLED-valaisinmallit julkistettiin Habitaressa 9.9.2015.

> Tutustu tuotteisiin

> More information on the OLED-project (in English)