Asuntomessut

Tänä kesänä asuntomessut järjestetään Seinäjoella. Airam toimittaa led-valaistuksen HP Parviaisen Ankkuri-taloon, Kannustalo Pohjanmaahan ja Kimara Katariina kotiin.
> Lue lisää.

Ideakirja valaistuksen suunnitteluun

Vinkit kodin eri tilojen valaistukseen.
> Lue sähköinen julkaisumme.

Garda terassivalaisimet

Tyylikkäät Garda-pöytä ja lattiavalaisimet luovat terassin, parvekkeen tai kesäpihan illanistujaisiin kotoisan tunnelman. Uutta: nyt myös Stone-kivivalaisimet.

> Lue lisää.

Easy Connect

Korosta pihasi parhaita paikkoja. Valitse mieleisesi valaisinosat ja kokoa oma pihavalaistuksesi. Voit muuttaa valaistusta tarpeen mukaan helposti, ilman sähköasentajaa, ilman kaivuria.

> Lue lisää.

Himmennettävät ledit

Uudet himmennettävät Decor filament led-lamput sopivat koristeelliseen tunnelmavalaistukseen. Valonjako Decor Filament led-lampuissa on täysin ympärisäteilevä eli ne sopivat hyvin mm. pöytävalaisimiin.

> Lamppuvalintaan

Airam Antique

Nostalgiset sisustuslamput eivät varjostinta kaipaa. Lamppujen filamenttilankojen ja lämpimästi sävytetyn kuvun ansiosta lampusta tulee pehmeä, tunnelmallinen valo. Saatavana sekä perinteisillä hehkulangoilla että led-tekniikalla varustettuna.

> Lamput

Smart led

Älykkäitä led-lamppuja himmennetään nyt tavallisella katkaisijalla tai älypuhelimella.
Jos pidät lämpimästä valosta illalla, valitse Dim to warm. Kolme uutuutta, kolme käyttötapaa.

> Lue lisää.

Oled-mallisto

Airam studio kehittää uusia valaistuskonsepteja sekä ammattilaisten että kuluttajien tarpeisiin. Aalto-yliopiston opiskelijoiden kanssa toteutetut OLED-valaisinmallit julkistettiin Habitaressa 9.9.2015 ja Jyväskylän Valo-messuilla 3.2.2016.

> Tutustu tuotteisiin

> More information on the OLED-project (in English)