Lamppuinfo

Nopean kehityksen ansiosta ledit sopivat lähes kaikkiin kodin valaisutarpeisiin. Muita vaihtoehtoja löytyy energiansäästö- ja halogeenilampuista sekä tietyissä kohteissa myös loisteputkista ja monimetallilampuista.

> Lue lisää.

Easy Connect

Korosta pihasi parhaita paikkoja. Valitse mieleisesi valaisinosat ja kokoa oma pihavalaistuksesi. Voit myös siirellä ja muuttaa valaistusta tarpeen mukaan helposti, ilman sähköasentajaa, ilman kaivuria.

> Lue lisää.

Rakentajan valo-opas

Kodin ja pihapiirin valaistustuksen suunnittelu vaatii perehtymistä valaistuksen ominaisuuksiin ja teknisiin vaatimuksiin. Vinkkejä valaisinten ja sopivan valonlähteen valintaan löydät valo-oppaasta.

> Lue lisää.

Garda terassivalaisimet

Tyylikkäät Garda-pöytä ja lattiavalaisimet luovat terassin, parvekkeen tai kesäpihan illanistujaisiin kotoisan tunnelman. Uusi mallisto myynnissä kesällä 2015.

> Lue lisää.

Blogit

Opiskelijat ja bloggarit tutustuivat Airamin-tuotteisiin: vapaa-ajan tuotteet pääsivät mukaan metsäretkelle ja kotona valaistiin pihapiiriä ja sisätiloja Airamin valaisimilla ja koristevaloilla.

> Lue lisää.

Yksiö puutarhassa

Airam toimittaa valaisimet ja lamput uudenlaiseen, ekologiseen pikkutaloon. Projekti on diplomityö Aalto yliopiston arkkitehtuurin laitokselle ja tähtää valmiiseen mallikappaleeseen sekä myytävään tuotteeseen.

> Lue lisää.

Smart led

Älykkäitä led-lamppuja himmennetään nyt tavallisella katkaisijalla tai älypuhelimella.
Jos pidät lämpimästä valosta illalla, valitse Dim to warm. Kolme uutuutta, kolme käyttötapaa.

> Lue lisää.

Kevätmessut Helsingissä

Kevätmessut pidetään Helsingin messukeskuksessa 26. – 29.3.
Airamin piha- ja koristevalot löydät Terassilehden osastolta 6m131.

> Lue lisää.