Ideakirja valaistuksen suunnitteluun

Vinkit kodin eri tilojen valaistukseen.
> Lue sähköinen julkaisumme.

Oled-mallisto

Airam studio kehittää uusia valaistuskonsepteja sekä ammattilaisten että kuluttajien tarpeisiin. Aalto-yliopiston opiskelijoiden kanssa toteutetut OLED-valaisinmallit julkistettiin Habitaressa 9.9.2015.

> Tutustu tuotteisiin

> More information on the OLED-project (in English)

Smart led

Älykkäitä led-lamppuja himmennetään nyt tavallisella katkaisijalla tai älypuhelimella.
Jos pidät lämpimästä valosta illalla, valitse Dim to warm. Kolme uutuutta, kolme käyttötapaa.

> Lue lisää.

Modernit pöytävalaisimet

Uudet työpöytävalaisimet on nyt varustettu moderneilla herkuilla:   Gina-pöytävalaisimet sisältävät nykyajan toiminnallisuudet, Zetan päivyri ja USB-latausmahdollisuus tekevät valaisimesta hyvän valinnan yöpöytäkäyttöön ja Loop suurennuslasivalaisimet ovat harrastajan tai ikäihmisen oiva apu.

> Lue lisää.

Easy Connect

Korosta pihasi parhaita paikkoja. Valitse mieleisesi valaisinosat ja kokoa oma pihavalaistuksesi. Voit muuttaa valaistusta tarpeen mukaan helposti, ilman sähköasentajaa, ilman kaivuria.

> Lue lisää.

Blogit

Opiskelijat ja bloggarit tutustuivat Airamin-tuotteisiin: vapaa-ajan tuotteet pääsivät mukaan metsäretkelle ja kotona valaistiin pihapiiriä ja sisätiloja Airamin valaisimilla ja koristevaloilla.

> Lue lisää.

Garda terassivalaisimet

Tyylikkäät Garda-pöytä ja lattiavalaisimet luovat terassin, parvekkeen tai kesäpihan illanistujaisiin kotoisan tunnelman. Uusi mallisto myynnissä kesällä 2015.

> Lue lisää.

Asuntomessut

Vuoden 2015 Asuntomessut pidettiin Vantaan Kivistössä 10.7.–9.8. Messuilla sujuva arki ja asumisen unelmat konkretisoituivat. Airam oli mukana valaisemassa useita kohteita.
> Lue lisää.