Älykkäät himmennettävät led-lamput

3 Step dim

Helppo himmennys – toimii missä tahansa valaisimessa ilman erillistä himmennintä. Himmentimenä toimii tavallinen valokatkaisija: lamppu himmentyy portaittain käyttämällä katkaisija off-asennossa alle kolmen sekunnin ajan.

> Katso video.

> Lue lisää.

Dim to warm

Tunnelma muuttuu himmentämällä lamppua! Mitä enemmän himmennät, sitä lämpimämmäksi valon väri muuttuu. Toiminto muistuttaa hehkulampun himmennystä. Erittäin luonnollinen silmille. Lamppu vaatii ulkoisen himmentimen, mieluiten led-lampulle suunnitellun.

> Katso video.

> Lue lisää.

Bluetooth dim

Lamppua ohjataan puhelimella tai tabletilla. Lataa ilmainen Ingenium BLU -sovellus Apple- tai Android-laitteeseen ja ohjaa lamppua helposti. Sovelluksen avulla lampun voi sytyttää ja sammuttaa sekä himmentää 100 % – 10 %.

> Katso video.

> Lue lisää.

Bluetooth himmennys puhelimella/tabletilla

Airam Smart led -malliston Bluetooth dim lamppua ohjataan puhelimella tai tabletilla. Lataa ilmainen Ingenium BLU -sovellus iOS- tai Android-laitteeseen ja ohjaa lamppua helposti. Sovelluksen avulla lampun voi sytyttää ja sammuttaa sekä himmentää 100% – 10%. Voit ohjata yksittäisiä lamppuja tai enintään neljän lampun ryhmiä. Ryhmiä voi olla kahdeksan.

Yhteensopiva:

  • iOs 6.0 tai uudempi
  • Android 4.3 tai uudempi
  • Bluetooth 4.0