Loistavaa arkea!

Janni Hussi ja Airam Beam-kohdevalaisimet

Janni Hussin uudessa kodissa valolla on väliä – ja väriä

Radiojuontaja ja mediapersoona Janni Hussin ja puolison vastavalmistunut unelmakoti Sipoossa täyttää asukkaidensa toiveet niin käytännöllisyyden, turvallisuuden kuin estetiikankin osalta. Tarkoin suunniteltu valaistus täydentää näitä kaikkia vaatimuksia. Airamilta löytyy ratkaisut useimpiin uuden kodin valaistustarpeisiin. 

Lue miten valaistus auttaa Jannin arjessa
Kotimaista valaisintuotantoa ja monipuolisia räätälöintipalveluita Lahden tehtaalta

Kotimaista valaisintuotantoa ja monipuolisia räätälöintipalveluita Lahden tehtaalta

Lahden tehtaalla kysyntä räätälöintipalvelua kohtaan on kasvanut ja paikallinen tuotanto on noussut erityiseen asemaan. Metallirunkoisiin valaisimiin erikoistunut tehdas pääsi toden teolla käyntiin tilojen saneerausten ja uudelleenjärjestelyjen jälkeen.

Lue artikkeli valaisintuotannosta.
Loistelamput poistuvat – Airam tarjoaa sujuvan siirtymisen led-aikaan

Loistelamput poistuvat – Airam tarjoaa sujuvan siirtymisen led-aikaan

EU-lainsäädäntö kieltää elohopeaa sisältävien T5- ja T8-loisteputkien maahantuonnin ja valmistamisen EU-alueella elokuussa. Tämä tarkoittaa siirtymistä ympäristöystävällisiin, energiatehokkaisiin ja pitkäikäisiin led-valonlähteisiin. Airam tarjoaa energiatehokkaat vaihtoehdot sekä loistelamppujen että koko valaistuksen uusimiseksi.

Lue ratkaisut vastuullisiin valintoihin.
Led-lamppu ja uudistunut energiamerkki

Valaisimien ja lamppujen uudet energiamerkinnät

Energiamerkinnät ovat uudistuneet. Suurin muutos energiamerkinnässä koskee luokitusta, jossa palataan takaisin A-G-asteikolle eli A+, A++ ja A+++ luokat poistuvat.  Voit kuitenkin olla varma, että tuotteidemme suorituskykyä ei ole heikennetty. Vain energia-asteikko on Ecodesign-direktiivin myötä muuttunut.

Lue lisää uusista energiamerkeistä
Nainen myymähyllyn edessä

Synsam-myymälän valaistus Espoon Lippulaivassa

Airam toimitti Espo Synsam-myymälään kohdevalaistuksen maaliskuussa 2022. Target-kohdevalaisimien laadukas ja tehokas valo sekä erinomainen värintoistokyky toimivat hyvin optikkoliikkeessä, jossa on tärkeää ohjata asiakkaiden katsetta myymälässä, sekä saada tuotteiden värit loistamaan ja näyttämään houkuttelevilta.

Lue artikkeli.
SmartHome grafiikka

Airam SmartHome -tuotteilla nautit kodistasi enemmän

Airam SmartHome -tuotesarja kattaa lamppujen ja valaisinten lisäksi monipuolisesti erilaisia kodin turvallisuuteen liittyviä tuotteita, kuten palovaroittimen, vesivuotovahdin ja kameroita. Älytuotteita ohjaat helppokäyttöisellä Airam SmartHome -sovelluksella. Lataa sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovelluksen kielet: suomi, ruotsi ja englanti, puhelimesi käyttöjärjestelmästä riippuen. Yhdistä laitteet kodin WiFi-verkkoon. Et tarvitse erillistä tukiasemaa! Usean Airam SmartHome -tuotteen voi liittää Google Assistant, Amazon Alexa tai Siri Shortcut ääniohjaukseen. Tarkista tuotteen ominaisuudet tuotepakkauksesta tai tuotteen verkkosivulta.

Airam SmartHome -tuotteilla voit kokeilla älyvalaistuksen ja älykkäiden kodin turvatuotteiden etuja ilman mittavaa remonttia. SmartHome-lamppuja voit käyttää vaikkapa perintövalaisimessasi! Nauti kodistasi enemmän.

Lue lisää
pro-valaistus

Sähköalan ammattilaisen valaistusratkaisut

Tutustu tuoteuutuuksiin ja langattoman valaistuksen ratkaisuihin. Lue ajankohtaiset valaistusartikkelit ja tutustu myynti- ja tarjouslaskentatiimiimme.

Lue lisää.