Janni Hussin uudessa kodissa valolla, ja sen värillä, on väliä

Janni Hussin uudessa kodissa valolla, ja sen värillä, on väliä

Radiojuontaja ja mediapersoona Janni Hussin ja puolison vastavalmistunut unelmakoti Sipoossa täyttää asukkaidensa toiveet niin käytännöllisyyden, turvallisuuden kuin estetiikankin osalta. Tarkoin suunniteltu valaistus täydentää näitä kaikkia...

Radiojuontaja ja mediapersoona Janni Hussin ja puolison vastavalmistunut unelmakoti Sipoossa täyttää asukkaidensa toiveet niin käytännöllisyyden, turvallisuuden kuin estetiikankin osalta. Tarkoin suunniteltu valaistus täydentää näitä kaikkia vaatimuksia. Airamilta löytyy ratkaisut useimpiin uuden kodin valaistustarpeisiin. 

Hyvän ja toimivan valaistuksen perusta luodaan jo kodin suunnitteluvaiheessa. Ammattimaisen sähkösuunnittelun tukena voi hyödyntää myös muita asiantuntijoita, jotta lopputulos on käytännöllinen ja miellyttää varmasti myös silmää. 

“Suunnitteluvaiheessa meillä oli mukana myös sisustussuunnittelija, jonka kanssa mietittiin erityisesti valaistuksen toimivuutta ja sisustuksellisia asioita. Ammattilaisten avulla päätöksenteko oli helppoa ja lopputulos miellyttää. Moni asia, jota itse ei tule ehkä ajatelleeksikaan, on nyt huomioitu”, kertoo Janni.  

”Enää ei tarvitse aamuhämärissä tutkia vaatehuonetta kännykän valossa, että missäs se paita nyt on, minkä mä tänään laitan päälle.” 

Sähkötyöt ja kaikki valaistukseen liittyvät asennukset hoituivat varmasti ja turvallisesti sähköammattilaisten toimesta. Kodin valaistus oli huolella viimeistelty ja käyttövalmis muuttovaiheessa. Laadukas ja suomalainen Airam oli Jannille luonteva vaihtoehto valaistukseen, sillä brändi on tuttu jo lapsuudesta, lampuista ja mummolan punaisesta Airam-termospullosta lähtien. 

 

Janni Hussi ja Airam Beam-valaisimet

Valaistuksen merkitystä asumismukavuuteen ja arjen sujuvuuteen Janni pitää merkittävänä. Uuden kodin valaistuksessa on huomioitu muun muassa eri tilojen käyttötarkoitus. Esimerkiksi keittiössä ja kuntosalilla on tärkeää, että valo on kirkas ja runsas, ja se lisää turvallisuutta. Muissa tiloissa, kuten vaikkapa olohuoneessa ja aulatiloissa, valaistuksella on myös esteettinen tunnelman luojan rooli. Kodissa tehdään myös paljon etätöitä, joten senkin vuoksi valaistuksen hyvä säädeltävyys on keskeistä. 

“Valolla on iso vaikutus vireystilaan. Työskentelystä tulee tehokkaampaa hyvässä valossa ja olo on energisempi. On myös ihanaa, että illalla valoa voi säätää hämyisemmäksi, lämpimämpään sävyyn. Silloin voi oikeasti rauhoittua ja tuoda niitä kierroksia alas.” 

”Aikaiset aamut ovat kiireisiä. Tykkään läväyttää kirkkaat valot jo heti kun herään. Päivä lähtee energisesti käyntiin.” 

Airam Beam