Airam Electric

Airam Electric on suomalainen perheyritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan. Lamppujen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman valaisimia ja älykkäitä valaistusratkaisuja sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat  myös sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet.

Airam punainen termospullo

Teemme valaistuksesta helppoa

Airamilla on pitkät perinteet valon asiantuntijana. Tuotteemme on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin, mikä on synnyttänyt erinomaisia tuote-etuja: valaisinten funktionaalinen muotoilu ja helppo asennettavuus sekä selkeät pakkaukset ja asennus/käyttöohjeet.

Panostamme kestäviin valaistusratkaisuihin. Valaistusjärjestelmä nykyaikaisilla led-valaisimilla yhdistettynä langattomaan ohjaukseen tuo selvää säästöä energiakulutuksessa, asennuksessa ja ohjelmoinnissa.

Ideoita ja vinkkejä

Meillä on kyky ja halu palvella monissa eri tason ammattivalaistuksen projekteissa – suunnittelussa, tarjouslaskennassa ja käyttöönotossa. Ammattivalaistusasioissa voit ottaa yhteyttä joko aluelliseen kenttämyynnin tiimiimme tai projektimyyntiin. Keskusvarasto, asiakaspalvelu ja näyttelytilat palvelevat ammattivalaistuksen asiakkaita ja tukkumyyntiä logistisesti keskeisellä paikalla Keravalla. Airam-tuotteita myyvät hyvinvarustetut tavaratalot, päivittäistavarakaupat, rautakaupat, sähköliikkeet ja sähkötukkuliikkeet.

Ratkaisut-sivuilla annamme ideoita kodin valaistuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Inspiraatiota ja vinkkejämme onnistuneeseen valaistukseen sekä vinkkejä koristevalojen, sähkötarvikkeiden ja vapaa-ajan tuotteiden valintaan löydät facebookistainstagramista, pinterestistä ja linkedinistä.

Airamin toimitalo ja logistiikkakeskus sijaitsee Keravalla, valaisintehdas Lahdessa ja paikalliseen myyntiin ja vientiin keskittyvä toimisto Tukholmassa.

Airam-kartta