Ajankohtaista

Jorma Koskiola

Verkkopalvelu-uudistuksen myötä otamme yhdessä askeleen kohti parempaa digitaalista asiakaskokemusta

Tapamme hankkia tietoa ja ostaa on murroksessa: kivijalan ja fyysisen jakeluverkoston rinnalle ovat viime vuosina nousseet vahvasti digitaaliset kanavat.

Lue lisää.
Henry Huittinen

Certified Casambi Commissioning Partner ilmoittautuu

Henry Huittinen on virallinen Casambin yhteistyökumppani langattoman Casambi-ohjausjärjestelmän käyttöönotossa ja ohjelmoinnissa. Henryn osaaminen on todettu Casambi Commissioning Competence -kokeessa mikä vahvistaa Airamin ammattivalaistuksen asiakkaiden tukea entisestään.

Lue lisää.
led-nauhat kodin valaistuksessa

Led-nauhojen ja -profiilien yhteensopivuus

Led-nauhoja ja -profiileja löytyy useita eri käyttökohteisiin mm. portaisiin, kulmiin ja seiniin/kattoon, myös ulos ja kosteisiin tiloihin. Yhteensopivustaulukosta voit varmistaa, että valitsemasi led-nauhat, profiilit ja muut tarvikkeet ovat yhteensopivia.

Lue lisää.
recyckling

Kierrätysohjeet

Ohjeet Airam-tuotteiden ja -tuotepakkausten kierrättämiseen. Materiaalien oikeanlainen lajittelu on tärkeää, jotta kierrätysmateriaali voidaan hyödyntää mahdollisimman tarkasti.

Lue lisää.
Polkupyörän takavalo

1.6.2020 lähtien polkupyöräilijän on huolehdittava, että kulkupelissä on sekä etu- että takavalo. Tieliikennelaki 2020 sisältää myös muita polkupyöräilyyn liittyviä uudistuksia.

Lue miten pysyt jatkossakin välkkynä liikenteessä!
Koronaviruksen vaikutukset Airamin palveluun

Koronaviruksen vaikutukset Airamin palveluun

Airamin tavaratoimitukset toimivat normaalisti ja työskentelemme etätyön mahdollisuuksia hyödyntäen. Olemme sopeutuneet vaikeaan tilanteeseen nopeasti.

Lue lisää.