Langaton valaistuksen ohjaus

Mitä on langaton valaistuksen ohjaus?

Langaton valaistuksen ohjaus on nopeasti yleistyvä uusi tapa ohjata isojen ja pienten toimitilojen, asuntojen ja julkisten tilojen valaistusta asiakaslähtöisesti – langattomasti. Järjestelmä tarjoaa säästöjä, alhaisia ylläpitokustannuksia ja muuntojoustavuutta. Valojen käyttö vain silloin kun niitä tarvitaan on tärkein yksittäinen seikka valaistuksen energiankulutuksen vähentämisen.

Suunnittele valaistuksenohjaus asiakaslähtöisesti – valitse älykäs langaton ohjaus. Valaistusjärjestelmä nykyaikaisilla led-valaisimilla yhdistettynä langattomaan ohjaukseen tuo selvää säästöä energiakulutuksessa, asennuksessa ja ohjelmoinnissa.

 Julkisten tilojen valaistus langattomalla ohjauksella

Julkisten tilojen valaistus langattomalla ohjauksella

Julkisten tilojen valaistuksen on tuettava tilan käyttötapoja. Oikeanlainen ja riittävä valaistus tuo käyttömukavuuden lisäksi turvallisuutta. Langaton valaistuksenohjausjärjestelmä tekee mahdolliseksi reagoida muutoksiin ja antaa tilan käyttäjälle avaimet valaistusolosuhteiden hallintaan.

Lue vinkit valaistuksen suunnitteluun!
Langattoman valaistuksen ohjauksen tietoturva

Langattoman valaistuksen ohjauksen tietoturva

Valaistusta ja sen ohjausta määrittävät aina tilan luonne ja käyttötavat. Langattoman tietoliikenteen täytyy olla salattua. Kun langaton valaistuksenohjaus suunnitellaan huolella, rakennetaan oikein ja pidetään ajan tasalla, ei tietoturvasta tarvitse huolestua.

Lue lisää
valaituksen kustannukset

Langaton valaistuksen ohjaus voi olla perinteistä asennustapaa edullisempi

Mitä tapahtuu, kun sähkösuunnittelutoimiston ja älykodin langattomia ohjausratkaisuja tarjoavan yrityksen insinöörit lyövät päänsä yhteen? Syntyy uusi tapa toteuttaa kodin järjestelmien langaton ohjaus, jonka kustannus on jopa perinteistä asennustapaa edullisempi.

Lue lisää
Langaton valaistuksenohjaus joustaa

Langaton valaistuksenohjaus joustaa

Langaton valaistuksen ohjaus joustaa valaistustilanteet ja tarpeet muuttuvat. Valaistustilanteita voidaan ohjata manuaalisesti tai ohjelmoida automaattisiksi ilman että valaisinasennuksiin kosketaan. 

Lue lisää
Casambi-ohjattu valaistus Helsinki-Vantaa lentoasema

Langaton vai perinteinen valaistuksen ohjaus?

Valaistusohjausjärjestelmän valinnassa tavoitteena tuoda riittävän tehokasta valoa sinne missä sitä tarvitaan ja vain silloin kun sitä tarvitaan. Käyttäjien tarpeiden kartoittaminen ja osallistaminen kannattaa jo suunnittelun alkuvaiheessa.

Lue ohjausmenetelmien eroista.
Hämeenlinnan kirjasto, Eddy-valaisin

ActiveAhead® – älykäs ja oppiva langaton valonohjaus

Itseoppiva, älykäs valaistusratkaisu ActiveAhead® toimii ja oppii langattomassa verkossa. Järjestelmä säästää kustannuksia ja energiaa itseoppivan algoritmin ja langattoman ohjauksen ansiosta. Ratkaisu sopii sekä uudis- että saneerauskohteisiin, kun tarvitaan älykästä energiatehokkuutta ja käyttömukavuutta.

Tutustu älykkääseen valaistuksen ohjaukseen.
Älykäs valaistus toimistossa

Toimistovalaistus langattomalla ohjauksella

Toimistokohteiden valaistuksen suunnittelussa pitää huomioida tilojen eri käyttötilanteet ja käyttäjien tarpeet. Valaistusjärjestelmän langaton valaistuksenohjaus antaa suunnittelijalle suurta vapautta oikean ja miellyttävän valaistuksen luomiseen käyttäjälähtöisesti, kustannustehokkaasti ja muuntojoustavasti.

Lue toimistovalaistuksen suunnittelusta.