Ulkovalaistus

Puistojen, urheilukenttien, aukioiden ja viheralueiden viihtyisyyttä voidaan parantaa energiatehokkaasti laadukkaalla ja tyylikkäällä valaistuksella, myös siellä, missä tarvitaan korkeaa iskunkestävyyttä ilkivallan varalta. Hyvin suunnitellulla valaistuksella voidaan helpottaa ulkona liikkumista ja rakentaa turvallista kaupunkiympäristöä.

Fiskets Hus Airamin valossa
Ahveniston portaat

Ahveniston kuntoportaiden aktiivinen käyttöikä piteni valaistuksen ansiosta

Ahveniston legendaariseen maauimalaan ja toimintapuistoon vievien kuntoportaiden valo maalaa metsämaisemaa Hämeenlinnassa. Puukaiteiden alapintaan asennettiin valaistus Airamin Rigel-nauhalla yhdessä alumiinisen asennusprofiilin kanssa. Laadukas led-valo on energiatehokas ja pidentää alueen ympärivuotista käyttöaikaa. Ennen kaikkea valo tekee liikkumisesta turvallista illan hämärtyessä.

Lue lisää.
Posti logistiikkakeskus valaistus

Postin logistiikkakeskuksen valaistusratkaisut

Postin uuden jättiterminaalin liikenteen ohjaus alueella on pitkälti automatisoitu. Tarkoin optimoidulla aluevalaistuksella on tässä tärkeä rooli. Airam määritteli valaistustason vaatimukset terminaalialueen lisäksi myös henkilökunnan pysäköintialueille ja sisääntulo- ja ulosmenoporteille. 

Lue lisää.
Keravalla asemansillan valaistus

Keravan kissat seikkailevat Asemansillan kaiteilla

Keravalla asemansiltaa koristavat kissafiguurit seikkailevat Airam Rigel led-nauhan valossa. Kissat ovat Keravan kuvataidekoulun oppilaiden käsialaa.

Lue lisää.
Fiskets Hus Airamin valossa

Fiskets Hus Airamin valossa

Fiskets Hus -rakennus meren äärellä Vaasassa edustaa korkealaatuista suomalaista puuarkkitehtuuria, jossa led-valonauhoilla toteutetulla valolla on iso rooli. Airam teki kohteeseen Dialux EVO:lla valaistussuunnitelmat sekä sisä- että ulkotiloihin ja Are toteutti sähköurakoinnin. 

Lue lisää.
Parolan prikaatin valaistut kuntoportaat

Parolan prikaatin valaistut kuntoportaat

Parolannummen liikuntapuiston kuntoportaat valaistiin häikäisemättömästi Airamin Rigel led-nauhalla. Liikkuntapuisto kutsuu panssariprikaatin kantahenkilökunnan, varusmiehet ja kuntalaiset kuntoilemaan myös pimeinä iltoina!

Lue lisää.
Oulun kaupunginkirjasto ulkovalaistus

Led-valonauha piirtää kaupunginkirjaston maisemaa Oulussa

Oulun kaupunginkirjaston veden päällä leijuvaa vaikutelmaa on korostettu ulokkeille rakennetuilla reunamuureilla, jotka on nyt valaistu yhtenäisellä veteen heijastuvalla Airamin Rigel led-nauhalla.

 

Lue lisää.
led-nauha yleisvalaistus

Led-nauhojen ja -profiilien yhteensopivuus

Lue lisää.
Ammattivalaistuksen kuvasto

Ammattivalaistuksen kuvasto

Selaa kuvastoa.
Airam lamput

Airam lamput

Lue lisää