Airam-esitteet

Uutuusvalaisimet 2021

Uutuusvalaisimet 2021

Vuoden 2021 -esitteen uutuudet täydentävät ammattivalaistuksen sisä- ja ulkotilojen valaistuksen valikoimaa. Mukana on nyt myös valintaa helpottava led-nauhojen ja profiilien sekä led-nauhojen ja liitäntälaitteiden yhteensopivuustaulukot.

Tutustu uutuusvalaisimiimme!
Airam valaisimet ja valonlähteet

Airam valaisimet ja valonlähteet

Airam auttaa sinua täyttämään asiakkaasi toiveet ja ylittämään odotukset. Tarjolla on valoisa valikoima sähköalan ammattilaisille: sähkötukkuliikkeiden valikoimiin, suunnittelijoille, sähköliikkeille ja -urakotsijoille.
 

Selaa ammattivalaistuksen kuvastoa
langaton valaistuksen ohjaus - opas suunnittelijoille

Valintaopas langattoman valaistuksenohjauksen suunnittelijoille

Valaistusjärjestelmä nykyaikaisilla led-valaisimilla yhdistettynä langattomaan ohjaukseen tuo selvää säästöä energiakulutuksessa, asennuksessa ja ohjelmoinnissa.

Selaa langattoman valaistuksen ohjauksen opasta.
Kodin valaisimet -esitteen kansi 2021

Kodin valaisimet

Hyvä kodin valaistus syntyy, kun jokaiseen tilaan tuodaan riittävä määrä valoa käyttötarkoitukseen sopivilla valaisimilla ja niihin sopivilla lampuilla ja himmentimillä. Kodin valaisimet -esitteessä on kattava valikoima yleis- ja kohdevalaisuun soveltuvia valaisimia, sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Selaa esitettä Valaisimet
Valoa-esite

Valoa!

Ideakirja rakentajalle ja remontoijalle. Kaipaatko ideoita ja lisää tietoa kodin valaistuksen suunnitteluun? Lue ensin vinkit ja ohjeet tästä, mutta älä epäröi pyytää apua. Paikallinen valaistussunnittelija ja sähköurakoitsija auttavat mielellään.

Selaa Valoa-esitettä
airam led 2700 K

Lamput 2020

Suomen monipuolisin led-valikoima kotein ja sähköalan ammattilaisille. Led-yleislamput, led-sisustuslamput, led-erikoislamput, led-putket, halogeenilamput, loistelamput, pistokantalamput ja monimetallilamput.

Selaa esitettä Lamput 2020
Koristevaloesite 2021

Koristevalot

Täydellisimpäänkin päivään mahtuu lisää valonpisaroita, vuoden jokaisena päivänä ja etenkin pimeimpinä vuodenaikoina. 

Selaa koristevalot-esitettä.
airam sähkötarvikkeet

Sähkötarvikkeet

Kodin yleisimmät sähkötarvikkeet yksissä kansissa: jatkojohdot ja haaroittimet, asennustarvikkeet, valaisintarvikkeet, ovikellot, ajastimet, av-tarvikkeet ja turvallisuustuotteet.

Selaa sähkötarvikkeet-esitettä
Kylmä/lampölaukut ja -kaapit

Kylmä/lampölaukut ja -kaapit

Airamin valikoimassa on kylmälaukkuja ja -kaappeja moneen tarpeeseen: retkelle, veneeseen, autoon, terassille tai vaikka mökille lisäjääkaapiksi.

Selaa Coolers-esitettä
Älykäs valaistus osana älykotia

Älykäs valaistus osana älykotia

Lue oppaasta mikä älykoti on, mitä älykäs valaistus tarkoittaa, mitä hyötyjä se tuo, miten yksilölliset asumisen tarpeet kannattaa huomioida nyt ja tulevaisuudessa, ja mistä lähteä liikkeelle.

Lue opas: älykäs valaistus osana älykotia
Vapaa-ajan esitteen kansi 2021

Vapaa-aika

Airam tarjoaa paljon erilaisia tuotteita vapaa-aikaan, helpottamaan jokaisen arkea. Valikoimassa on perinteisten termospullojen lisäksi mm. paristoja, taskulamppuja, otsavaloja ja polkupyörän valoja.

Selaa vapaa-aika-esitettä