Älyvalaistus

Tiesitkö, että valaistuksella on suuri merkitys siinä, minkälainen tunnelma kodissasi on? Valaistuksella voit vaikuttaa myös vireystilaasi. Valaistuksella, joka säätyy helposti eri tilanteisiin ja haluttuun tunnelmaan, tuot käytännön luksusta arkeen. Tutustu artikkeleihin ja tuotesarjoihimme!

Värikästä RGB-valoa juhlissa.
SmartHome lastenhuoneessa

Airam SmartHome

Helppo ohjattavuus ja valonlähteiden monipuoliset ominaisuudet tuovat tunnelmallisen ja käytännöllisen lisän kotisi valaistukseen. Airamin SmartHome -sarjan tuotteita ohjaat helposti ja kätevästi Airamin SmartHome -sovelluksella. Tuotevalikoimassa mm. erilaisia lamppuja, väriä vaihtavia led-nauhoja sekä yleisvalaisimia. Valikoima täydentyy vuoden 2021 aikana. 

Tutustu tuotevalikoimaan
älykodin_valaistus_opas

Älykäs valaistus osana älykotia -opas

Airamin Älykäs valaistus osana älykotia -opas kiteyttää kaiken olennaisen: mikä älykoti on, mitä älykäs valaistus tarkoittaa, mitä hyötyjä se tuo, miten yksilölliset asumisen tarpeet kannattaa huomioida nyt ja tulevaisuudessa, ja mistä lähteä liikkeelle. Älykkään valaistuksen kohteeseesi tuo yhteistyössä Airamin ja kotimaisen Cozifyn helppokäyttöinen ja kustannustehokas valaistusratkaisu.

Lataa Älykäs valaistus osana älykotia -opas

3-step lamput

Airamin 3-step-lampuilla säädät valaistusta helposti valokytkimestä! Vain muutamalla napin painalluksella voit himmentää tai säätää valon värilämpötilaa portaittain, lampusta riippuen.

Led-lamput ovat ympäristöystävällinen valinta. Lamput eivät sisällä elohopeaa ja kuluttavat varsin vähän energiaa valontuottoon nähden. Led-lampuissa on elektronisia komponentteja, ja siksi käytetyt lamput tulee viedä SER-keräykseen.

3-step dim

Sarjan lamppujen himmentäminen ei voisi olla helpompaa! Et tarvitse sähköasennusta tai himmentimiä. Lamppujen valotasoa voi kontrolloida tavallisella kytkimellä. Lamput syttyvät aina ensin täydellä valoteholla.

Kun valokatkaisija käytetään OFF-tilassa ja painetaan kolmen sekunnin kuluessa uudelleen ON-tilaan, voi lampun valotehoa säätä portaittain: 100% - 40% - 15%. Ympäristöystävällisiin pahvipakkauksiin on merkitty hehkulamppuvastaavuus, joka helpottaa kuluttajan valintaa.

Tekniset tiedot on esitetty selkeästi.

Dim to warm

Tunnelma muuttuu himmentämällä lamppua! Mitä enemmän himmennät, sitä lämpimämmäksi valon väri muuttuu.  Dim-to-warm lampun himmennys on luonnollinen silmille. Dim-to-warm-valon himmentäminen on yhtä helppoa kuin hehkulamppujen himmennys.

 Lamppujen kirkkain taso on puhdas valkoinen (3000 K) ja matalin taso lämmin keltainen (2000 K). Ympäristöystävällisiin pahvipakkauksiin merkitty hehkulamppuvastaavuus helpottaa kuluttajan valintaa.

Valoa! -opas rakentajille ja remontoijille

Valoa! -opas rakentajille ja remontoijille

Valoa! -opas tarjoaa valaistusvinkkejä rakentajille ja remontoijille. Valaistuksen merkitys on suuri ja moninainen. Onnistunut kokonaisuus syntyy tilaan sopivien valaisimien valinnasta, eri valaistustasoista ja niiden muunneltavuudesta, oivalluksista ja yksityiskohtien korostamisesta sekä sopivan valon värilämpötilan valinnasta. Oppaan voi lukea ja ladata Issuu-julkaisualustalta.

Lue opas