Aurinkokennovaloilla tuiketta kesään

Aurinkokennovaloilla tuiketta kesään

Aurinkokennolla varustetut solar-valot lataavat itseensä virtaa päiväsaikaan ja syttyvät automaattisesti kesäillan hämärtyessä. Solar-koristevaloilla luot vaivattomasti tuiketta ja tunnelmaa, sekä koristelet terassin, parvekkeen tai vaikkapa perennapenkin! Uusimpien aurinkokennovalaisimien valoteho riittää erinomaisesti ulkovaloksi pihan paikkoihin, joihin olisi muuten hankala tehdä sähkövetoja tavallisille valaisimille.

Aurinkokennovalojen sesonki on pitkä. Katetuilla terasseilla tai parvekkeilla lyhtyjä ja valosarjoja voi pitää esillä vaikka ympäri vuoden! Kaikissa solar-valoissa on hämäräkytkin, joka sytyttää valon automaattisesti. Valo palaa niin kauan kuin akussa riittää virtaa, tai siihen saakka, että aamuaurinko alkaa taas nousta.

Aurinkoenergian lisäksi lisävirran lataamiseen voi monessa valossa käyttää USB-C-kaapelia. Yksi tällainen tuote on upea Keidas-jalkavalaisin, joka antaa valoa vaativampaankin tarpeeseen. Aurinkokenno peittää koko valopaneelin yläosan, jonka voi nivelen avulla taivuttaa kohti aurinkoa, ottaen kaiken energianhyötykäyttöön! Valaisimen jalan korkeuden voi valita 50 cm, 100 cm tai 150 cm väliltä. 

Keidas aurinkokennovalaisin terassilla

Solar-valot ilahduttavat helppoudellaan ja huolettomuudellaan!

Solar-lyhdyt ovat jo itsessään näyttäviä ulkotilojen koristeita. Kun ne alkavat automaattisesti loistaa valoa illan tullen, huokuu pihaan tai parvekkeelle erityinen ja viihtyisä tunnelma. Osa lyhdyistä on varustettu kahvalla tai ripustuskoukulla, jolloin voit helposti ripustaa niitä roikkumaan haluttuun paikkaan. Pienet lyhdyt ovat erityisen näyttäviä useamman koristeen asetelmissa. Jätä kuitenkin tilaa niiden välille. Aurinkokenno-tuotteissa on hämäräkytkin, joten toisesta koristeesta loistava valo voi estää toista syttymästä.

Solar-valaisimet ja pollarit ihastuttavat helppoudellaan ja monipuolisilla ominaisuuksillaan! Pollarit tai maavalot voi upottaa näppärästi maapiikin avulla maahan sellaisilla alueilla, joihin ei voi tai halua vetää sähköjä “oikeita” ulkovalaisimia varten. Voit myös kiinnittää valaisimet ruuveilla terassiin

Bahama lyhtysarjassa on sekä aurinkokenno että muuntaja

Asettele solar-valosarjoja kasvien ympärille tai kaiteisiin. Sievät valonpisarat luovat lämpöistä tunnelmaa. Osassa solar-koristevaloja pakkaukseen sisältyy myös muuntaja. Eri virtalähteitä valitsemalla tuotteen käyttöaika monipuolistuu ja pitenee; ota talvella tai sisätiloissa tuotteeseen virtaa töpselistä ja kesällä energiatehokkaasti auringosta. Nizza-lamppusarjalla tai Bahama-lyhtysarjalla somistat vuoden ympäri! Kesällä valosarjat loistavat aurinkokennon voimalla, muulloin voit vaihtaa virtalähteen muuntajaan. Eri vaihtoehdot lisäävät koristeen käyttömahdollisuuksia!

Auringonvalo ei välttämättä riitä lataamaan akkua pitkäksi aikaa sydäntalvella, mutta jo muutaman tunnin tuike talvi-illan pimeässä tuo iloa arkeen. Kun kevätaurinko alkaa paistaa ja käännytään kesää kohti, loistavat solar-valotkin kauemmin – jopa läpi koko hämärän yön. Ja myöhemmin, elo-syyskuussa, valot luovat taas ihanan tunnelman tummiin iltoihin.

Pihajuhlien tai illanistujaisten kattausten koristeluun käytä monipuolisia paristoilla toimivia koristevaloja. Paristokotelon saa kätevästi piilotettua kukkaruukkuun tai muiden somisteiden alle. Kotelon voi myös kääriä suloiseen, juhlien teemaan sopivaan lahjapaperiin.

Loistavaa arkea - nauti kesästä ja valosta.