Aurinkokennovaloilla tuiketta kesään

Aurinkokennovaloilla tuiketta kesään

Aurinkokennolla varustetut solar-valot lataavat itseensä virtaa päiväsaikaan ja syttyvät automaattisesti kesäillan hämärtyessä. Monipuolisilla solar-koristevaloilla luot tunnelmaa ja koristelet terassia tai vaikkapa perennapenkin! Uusimpien aurinkokennovalaisimien valoteho riittää erinomaisesti ulkovaloksi pihan paikkoihin, joihin olisi muuten hankala tehdä sähkövetoja.

Kesä jatkuu pitkään - erityisesti lasitetuilla terasseilla tai parvekkeilla. Hämärtyviin alkukesän öihin, mutta erityisesti elokuun pimeneviin ja lämpöisiin kesäiltoihin on ihana luoda tunnelmaa ja tuiketta solar-koristevaloilla.

Valoa kesäiltojen hämärään

Lyhdyt ovat jo itsessään näyttäviä ulkotilojen koristeita. Kun ne alkavat automaattisesti loistaa valoa illan tullen, huokuu pihaan tai parvekkeelle erityinen ja viihtyisä tunnelma. Osa lyhdyistä on varustettu kahvalla tai ripustuskoukulla, jolloin voit ripustaa niitä roikkumaan. Pienet lyhdyt ovat erityisen näyttäviä useamman lyhdyn asetelmissa. Aurinkokenno-tuotteissa on hämäräkytkin. Niitä ei voi asetella liian lähelle toisiaan, koska toisesta tuotteesta loistava valo voi estää toista syttymästä.

Sole solar-ornamenttilyhty terassilla

Solar-valaisimet ja pollarit ihastuttavat helppoudellaan ja monipuolisilla ominaisuuksillaan! Pollarit voi upottaa näppärästi maapiikin avulla maahan sellaisilla alueilla, joihin ei voi tai halua vetää sähköjä “oikeita” ulkovalaisimia varten. Toinen kiinnitysvaihtoehto on ruuvikiinnitys esim. puuterassiin. Valoteho riittää valaisemaan pihan pimeitä nurkkia tai osoittamaan polkua. Tuotteissa on liiketunnistin ja valaisimen valotehoa voi säätää portaittain. Voit esim. asettaa valaisimen palamaan vain liikettä havaitessaan tai niin, että valaisin loistaa hämärällä himmeästi koko ajan, mutta liikettä havaitessaan valo alkaa loistaa kirkkaammin.

Asettele solar-lamppusarjoja tai -valosarjoja kasvien ympärille tai kaiteisiin. Sievät valonpisarat luovat lämpöistä tunnelmaa. Pihajuhlien tai illanistujaisten kattausten koristeluun käytä monipuolisia paristoilla toimivia koristevaloja. Paristokotelon saa kätevästi piilotettua kukkaruukkuun tai muiden somisteiden alle - tai kotelon voi kääriä suloiseen lahjapakettiin!

Loistavaa arkea - nauti kesästä.

Malta solar-lamppusarja ripustettuna puuhun