Eteisen valaistus

Eteinen on kotisi käyntikortti ja antaa asukkaista ensivaikutelman. Valaistuksella teet arjesta toimivaa, mutta voit samalla luoda ilmeikkyyttä.

Eteiskäytävä CLT-talossa.
Julkisivun valaistus ja eteisen valaistus tukevat toisiaan.

Eteinen on kotisi käyntikortti ja antaa asukkaista ensivaikutelman. Hyvin valaistu eteinen ei ole sokaisevan kirkas, vaan korostaa ja tukee tärkeitä toimintoja ja vastaa asukkaiden tarpeisiin. 

Matalarunkoiset valaisimet eivät ole avautuvien kaappien, oven tai kulkureitin tiellä. Led-nauhojen tai paristovalojen avulla valoa voi tuoda myös vaatekaapin sisäpuolelle, jolloin sopivat kengät ja takit löytyvät helpommin. Seinävalaisimet jaksottavat käytävämäistä tilaa ja antavat sille ryhtiä.

Valoa! -opas rakentajille ja remontoijille

Valoa! -opas rakentajille ja remontoijille

Valoa! -opas tarjoaa valaistusvinkkejä rakentajille ja remontoijille. Valaistuksen merkitys on suuri ja moninainen. Onnistunut kokonaisuus syntyy tilaan sopivien valaisimien valinnasta, eri valaistustasoista ja niiden muunneltavuudesta, oivalluksista ja yksityiskohtien korostamisesta sekä sopivan valon värilämpötilan valinnasta. Oppaan voi lukea ja ladata Issuu-julkaisualustalta.

Lue opas