Keittiön valaistus

Keittiö on kodin sydän. Keittiön valaistus taipuu sekä sujuvaan ruuanlaittoon että tunnelmalliseen seurusteluun. Katso tuotesuosituksemme keittiön valaistukseen ja tutustu artikkeleihin.

Monipuolinen keittiön valaistus, vaalea keittiö
Mustavalkoinen ruokapöytä ja sisustus

Keittiön valaistus taipuu sekä sujuvaan ruuanlaittoon että tunnelmalliseen seurusteluun. Yleisvalon lisäksi tilaan voi tuoda muutamia eri valaistustasoja. Tehokas ja häikäisemätön työskentelyvalo helpottaa tarkkuutta vaativia askareita. Seurustelua ja rauhallisia ruokailuhetkiä varten tarvitaan himmeämpi, tunnelmallinen valaistus.

Kiinnitä huomiota keittiöön valitun valon värilämpötilaan (kelvin, K). Valon ääripäät syövät herkullisestakin ruuasta sävyt kokonaan: liian lämmin valo tekee ympäristöstä tunkkaisen ja kellertävän, liian kylmä valo luo tilaan kalsean sinertävän tunnelman.

Onnistu keittiövalaistuksen suunnittelussa: lue vinkkimme ja tutustu tuotesuosituksiin! Airam-tuotteita myyvät tavaratalot ja sähköliikkeet kautta maan. Kysy lisää lähimmästä myymälästäsi.

Valoa! -opas rakentajille ja remontoijille

Valoa! -opas rakentajille ja remontoijille

Valoa! -opas tarjoaa valaistusvinkkejä rakentajille ja remontoijille. Valaistuksen merkitys on suuri ja moninainen. Onnistunut kokonaisuus syntyy tilaan sopivien valaisimien valinnasta, eri valaistustasoista ja niiden muunneltavuudesta, oivalluksista ja yksityiskohtien korostamisesta sekä sopivan valon värilämpötilan valinnasta. Oppaan voi lukea ja ladata Issuu-julkaisualustalta.

Lue opas