Olohuoneen valaistus

Olohuoneen perusvalotaso luodaan täydentämällä luonnonvaloa. Valo on parhaimmillaan ilmeikästä, tyylikästä ja leikkisää.

Vaalea olohuone, eri valaistustasot
Kaunista led-lamppua voi käyttää ilman varjostinta.

Oleskelutilojen monikäyttöisyys asettaa vaatimuksia ja haasteita valaistukselle. Älä tyydy kattovalaisimeen keskellä huonetta, vaan tuo tilaan rohkeasti erilaisia valaistustasoja. Valo on parhaimmillaan ilmeikästä, tyylikästä ja leikkisää.

Olohuoneen perusvalotaso luodaan täydentämällä luonnonvaloa. Muuntelumahdollisuudet ovat tärkeitä eri toimintoja varten. Led-tekniikan kehittyessä led-lamppujen hinnat ovat viime vuosina tulleet reilusti alas päin. Kokeile valaisimeesi muutakin kuin halvinta vakiolamppua! Led-sisustuslamput ovat jo itsessään niin kauniita, ettei varjostinta tarvitse välttämättä ollenkaan.

Valoa! -opas rakentajille ja remontoijille

Valoa! -opas rakentajille ja remontoijille

Valoa! -opas tarjoaa valaistusvinkkejä rakentajille ja remontoijille. Valaistuksen merkitys on suuri ja moninainen. Onnistunut kokonaisuus syntyy tilaan sopivien valaisimien valinnasta, eri valaistustasoista ja niiden muunneltavuudesta, oivalluksista ja yksityiskohtien korostamisesta sekä sopivan valon värilämpötilan valinnasta. Oppaan voi lukea ja ladata Issuu-julkaisualustalta.

Lue opas