Pihavalaistus

Valaistuksella korostetaan pihan ja julkisivun parhaita puolia, luodaan turvallisuutta ja osoitetaan eri toimintoja - koristevalaistusta unohtamatta.

Modernin talon tyylikäs julkisivuvalaistus.
Valaistus korostaa yksityiskohtia.

Suomessa on pimeää puolet vuodesta. Siksi riittävää valaistusta on mietittävä myös ulkotiloihin eri käyttötapauksia silmällä pitäen. Ulkovalot luovat turvaa ja tunnelmaa - ja antavat upean mahdollisuuden kertoa tarinaa talosta ja sen asukkaista.

Energiatehokkaiden ledian myötä pihavalaistus on muuttunut välttämättömästä tarpeesta pihan sisustamiseksi. Kiinteiden valaisinten lisäksi pihaan voi tuoda korostuksia ja tunnelmaa erilaisilla irtovalaisimilla ja koristevalosarjoilla sesongin tai tarpeen mukaan. Valojen syttymistä ja sammumista voi ohjata älylaitteilla, hämäräkytkimellä, liiketunnistimella tai ulkokäyttöön soveltuvien ajastimien avulla.

Valoa! -opas rakentajille ja remontoijille

Valoa! -opas rakentajille ja remontoijille

Valoa! -opas tarjoaa valaistusvinkkejä rakentajille ja remontoijille. Valaistuksen merkitys on suuri ja moninainen. Onnistunut kokonaisuus syntyy tilaan sopivien valaisimien valinnasta, eri valaistustasoista ja niiden muunneltavuudesta, oivalluksista ja yksityiskohtien korostamisesta sekä sopivan valon värilämpötilan valinnasta. Oppaan voi lukea ja ladata Issuu-julkaisualustalta.

Lue opas