Brighter everyday

Lysrör förbjuds – Airam erbjuder en smidig övergång till LED-eran

Lysrör förbjuds – Airam erbjuder en smidig övergång till LED-eran

Eran med traditionella kvicksilverhaltiga lysrör upphör i EU i år och de kommer att ersättas av miljövänliga och hållbara LED-lampor. Ur användarens synvinkel är byte också en energibesparing som snabbt betalar tillbaka investeringens pris.

Läs artikeln.
Airam Produkter för proffs 2023

Airam Produkter för proffs 2023

Ladda ner eller läs online om Airam Produkter för proffs 2023.  Portföljen täcker i stort sett professionell belysning för inomhus och utomhus.

Ladda ner eller läs online.
Tillverkning av armaturer i fabriken i Finska Lahtis

Tillverkning av armaturer i fabriken i Finska Lahtis

Lahti är mer än bara en känd ort för skidsport, nu även en plats för Airams produktion av moderna belysningsarmaturer. Den nya fabriken i Lahtis ökar Airams produktportfölj och kapacitet för projektanpassade belysningslösningar. 

Läs artikeln.
Airam 100år film

Vad gör Airam till Airam?

År 2021 var ett viktigt år för Airam, eftersom familjeföretaget firade 100-årsjubileum i december. Vår hundraåriga resa har varit händelserik, från vårt ursprung i reparation och renovering av ljuskällor till vår nuvarande status som ett av de ledande belysningsföretagen i Norden. 

Titta på videon
Airam Smart Home products

SmartHome produkter

Airam SmartHome gör din vardag smidigare. Upplev fördelarna med smart belysning och smarta hemsäkerhetsprodukter utan större renoveringar. Du kan till och med använda SmartHome-lampor i din gamla armatur! Njut av ditt hem mer.

Se alla produkter!
Kiipula school restaurant

Applikationer

Olika belysningslösningar är lämpliga för olika aktiviteter och olika offentliga miljöer. Vi hjälper dig att skapa energieffektiva och hållbara belysningslösningar för stora och små projekt. Utforska webbplatserna och hitta inspiration och idéer för dina framtida projekt.

Läs om referenser.