100 år av lysande vardag

Airam 100 år av en lysande vardag

100 år av en lysande vardag

Airam har lyst upp vardag i Norden sedan 1921. Det ger en lysande möjlighet att i stället för att bara fira 100-årsjubileum, även fira 100-år med ljus i vardagen.

Därför firar vi detta år genom att visa uppskattning för den Nordiska vardagen i alla dess underbara nyanser

Fira med oss
Visavuori Casambi Center-spot

Applikationer

Olika belysningslösningar är lämpliga för olika aktiviteter och olika offentliga miljöer. Vi hjälper dig att skapa energieffektiva och hållbara belysningslösningar för stora och små projekt. Utforska webbplatserna och hitta inspiration och idéer för dina framtida projekt.

Läs om referenser.
Opal led-lampa

Ideér och tips, val av ljuskälla

För att underlätta valet av ljuskälla levererar Airam LED ljuskällor i boxförpackning med utförlig beskrivning av produktspecifikationer och egenskaper. Färgmarkeringen på förpackningen tydliggör LED-ljuskällans motsvarighet till den traditionella glödlampan. Miljövänlig förpackning.

Läs mer.
Idéer och tips för hembelysning

Idéer och tips för hembelysning

Planerar du belysning för ett nytt hem eller renoverar du en gammal lägenhet? Letar du efter inspiration, följer du trender? Väcker terminologin i belysningsindustrin frågor? Vi på Airam har hundra års erfarenhet av belysning. På dessa sidor hittar du idéer, tips, artiklar och innehåll relaterat till hembelysning.

Läs mer.
uc-logo

Airam har UC guld

Airam AB innehar högsta kreditvärdighet hos UC, UC GULD (Riskklass 5). Detta indikerar att Airam AB är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning

Läs mer.