Airam Lumi Duo har utmärkt köldbeständighet

Airam Lumi Duo har utmärkt köldbeständighet

Airams armaturnyhet Lumi Duo är en helt förnyad, mångsidig och flexibel serie universalarmaturer med ändringsbar färgtemperatur och effekt. Tack vare sin köldbeständighet på -30 °C lämpar den sig utmärkt för utomhusutrymmen.

Läs mer och se video.
Airams belysningslösningar i daghem

Airams belysningslösningar i barndagis

Airam levererade funktionella och energieffektiva armaturer för allmän belysning i Mankans lärandemiljö, korridorer och väntutrymmen samt tekniska utrymmen. Elentreprenaden på barndagis utfördes av Paretec och el- och ljusprojekteringen av Rejlers Finland.

Läs mer om projektet
FastCalc gör det enklare att välja armatur

FastCalc gör det enklare att välja armatur

Ett mycket användarvänligt, webbaserat FastCalc-verktyg finns nu på Airams hemsida, vilket underlättar valet av armaturer för projektet. Verktyget finns tillgängligt för nästan alla Airams proffsprodukter.

Se snabbguiden för den praktiska FastCalc-kalkylatorn.
Airam 100år film

Vad gör Airam till Airam?

År 2021 var ett viktigt år för Airam, eftersom familjeföretaget firade 100-årsjubileum i december. Vår hundraåriga resa har varit händelserik, från vårt ursprung i reparation och renovering av ljuskällor till vår nuvarande status som ett av de ledande belysningsföretagen i Norden. 

Titta på videon
val av ljuskälla

Ideér och tips, val av ljuskälla

För att underlätta valet av ljuskälla levererar Airam LED ljuskällor i boxförpackning med utförlig beskrivning av produktspecifikationer och egenskaper. 

Läs mer.
Smart home produkter

Smart home produkter

Airam SmartHome gör din vardag smidigare. Upplev fördelarna med smart belysning och smarta hemsäkerhetsprodukter utan större renoveringar. Du kan till och med använda SmartHome-lampor i din gamla armatur! Njut av ditt hem mer.

Se alla produkter.
Idéer och tips för hembelysning

Idéer och tips för hembelysning

Planerar du belysning för ett nytt hem eller renoverar du en gammal lägenhet? Letar du efter inspiration, följer du trender? Väcker terminologin i belysningsindustrin frågor?

Läs mer.
Helsinki-Vanda flygplats

Applikationer

Olika belysningslösningar är lämpliga för olika aktiviteter och olika offentliga miljöer. Vi hjälper dig att skapa energieffektiva och hållbara belysningslösningar för stora och små projekt. Utforska webbplatserna och hitta inspiration och idéer för dina framtida projekt.

Läs om referenser.