Lumino plafond

Lumino - En ny familj av högkvalitativa LED-plafonder

Nya högkvalitativa LED-plafonder som vi är riktigt stolta över. Med lång livslängd, slimmad design och mångsidiga tillämpningsområden är Lumino här för att stanna! Tack vare IP44-klassen kan du även installera armaturen i badrummet och andra fuktiga utrymmen.

Klicka på länken och läs mer om Lumino här
Airam Nyheter 2023

Airams Nyheter 2023

Nu är höstens nyheter här! Ladda ner eller läs online om Airams nya produkter 2023.

Ladda ner eller läs online.
Lysrör förbjuds – Airam erbjuder en smidig övergång till LED-eran

Lysrör förbjuds – Airam erbjuder en smidig övergång till LED-eran

Eran med traditionella kvicksilverhaltiga lysrör upphör i EU i år och de kommer att ersättas av miljövänliga och hållbara LED-lampor. Ur användarens synvinkel är byte också en energibesparing som snabbt betalar tillbaka investeringens pris.

Läs artikeln.
Airam Produkter för proffs 2023

Airam Produkter för proffs 2023

Ladda ner eller läs online om Airam Produkter för proffs 2023.  Portföljen täcker i stort sett professionell belysning för inomhus och utomhus.

Ladda ner eller läs online.
Airam Smart Home products

SmartHome produkter

Airam SmartHome gör din vardag smidigare. Upplev fördelarna med smart belysning och smarta hemsäkerhetsprodukter utan större renoveringar. Du kan till och med använda SmartHome-lampor i din gamla armatur! Njut av ditt hem mer.

Se alla produkter!
Kiipula school restaurant

Applikationer

Olika belysningslösningar är lämpliga för olika aktiviteter och olika offentliga miljöer. Vi hjälper dig att skapa energieffektiva och hållbara belysningslösningar för stora och små projekt. Utforska webbplatserna och hitta inspiration och idéer för dina framtida projekt.

Läs om referenser.