100 år av lysande vardag

Nya armaturer

Airam Cio Multi

Den nya Cio Multi serien med justerbar färgtemperatur och en Pir-modell

En ny serie av tunna och lätta hybridarmaturer finns nu tillgänglig.Tack vare det praktiska, justerbara fjäderfästet, är den mycket väl lämpad för renoveringsprojekt i bostäder och offentliga utrymmen.

Läs mer
Airam 100år film

Vad gör Airam till Airam?

År 2021 var ett viktigt år för Airam, eftersom familjeföretaget firade 100-årsjubileum i december. Vår hundraåriga resa har varit händelserik, från vårt ursprung i reparation och renovering av ljuskällor till vår nuvarande status som ett av de ledande belysningsföretagen i Norden. I Sverige har vi varit verksamma sedan 1974 så här börjar vi närma oss ett 50-årsjubileum. Sammantaget är detta något vi är väldigt stolta över.  Men hur kom vi hit?

Titta på videon
airam-lampor 100 år

100 år av en lysande vardag

Airam har lyst upp vardag i Norden sedan 1921. Det ger en lysande möjlighet att i stället för att bara fira 100-årsjubileum, även fira 100-år med ljus i vardagen.

Därför firar vi detta år genom att visa uppskattning för den Nordiska vardagen i alla dess underbara nyanser.

Fira med oss
Visavuori Casambi Center-spot

Applikationer

Olika belysningslösningar är lämpliga för olika aktiviteter och olika offentliga miljöer. Vi hjälper dig att skapa energieffektiva och hållbara belysningslösningar för stora och små projekt. Utforska webbplatserna och hitta inspiration och idéer för dina framtida projekt.

Läs om referenser.
Opal led-lampa

Ideér och tips, val av ljuskälla

För att underlätta valet av ljuskälla levererar Airam LED ljuskällor i boxförpackning med utförlig beskrivning av produktspecifikationer och egenskaper. Färgmarkeringen på förpackningen tydliggör LED-ljuskällans motsvarighet till den traditionella glödlampan. Miljövänlig förpackning.

Läs mer.
Idéer och tips för hembelysning

Idéer och tips för hembelysning

Planerar du belysning för ett nytt hem eller renoverar du en gammal lägenhet? Letar du efter inspiration, följer du trender? Väcker terminologin i belysningsindustrin frågor? Vi på Airam har hundra års erfarenhet av belysning. På dessa sidor hittar du idéer, tips, artiklar och innehåll relaterat till hembelysning.

Läs mer.