Airam-broschyrer

Armaturer

Armaturer

En bra belysning i hemmet ökar livskvalitén och påverkar avsevärt välbefinnandet och trivseln. Airam utrustar dig så att du kan förverkliga dina goda idéer.  Eftersom hemmet är centrum för allehanda aktiviteter bör man skapa en flexibel belysning i hemmets olika utrymmen.  Se Airams broschyr för inom- och utomhusbelysning.

Läs online.
airam led 2700 K

Ljuskällor

Ett komplett sortiment av ljuskällor för bostäder och offentlig miljö! Led-allmänlampor, led-inredningslampor, led-speciallampor, led-tubes, halogenlampor, lysrör, plug-in, metallhalogenlampor. 

Läs online.
Solar dekorationsbelysning

Solar dekorationsbelysning

På sommaren kan solcellsdrivna dekorljus hjälpa till att skapa en magisk stämning också på ställen där el inte finns att tillgå. När det finns tillräckligt med solljus laddas dekorbelysningen Solar med hjälp av solkraft, sedan tänds belysningen automatiskt när kvällsmörkret faller.

Läs online.
Dekorationsbelysning 2021

Dekorationsbelysning

En flerspråkig katalog över Airam-produkterna för dekorationsbelysning 2021. Texterna är på finska, svenska och engelska. Njut av och bli inspirerad!

Läs online.
 Airam kyl/termoboxar 2020

Airam kyl/termoboxar 2020

I Airams sortiment hittar du kylboxar och minikylskåp för flera olika behov: utflykten, båten, bilen och altaneca. Eller varför inte ta med dem som ett extra kylskåp till stugan? En användbar nyhet är lilla åtta liters Autopicnic cooler – för matsäcken i bilen eller för den lilla skogsutflykteca. Nya Autopicnic-boxen har en axelrem i tyg, vilket gör den behaglig att bära.

Läs online.
Fritidsprodukter

Fritidsprodukter

En flerspråkig katalog över Airam-produkterna för hem och fritid 2018. (på finska, svenska och engelska). Produktgrupper: Batteridrivna lampor, batterier, termos, kylare.

Läs online.