Det här är Airam

Visste du att Airam är ett av Europas äldsta belysningsföretag? 

Vi har jobbat med ljuskällor och belysningsprodukter sedan 1921. Med stark förankring som finskt familjeföretag har vi sedan starten jobbat med utveckling, produktion, sourcing och marknadsföring av ett omfattande sortiment av belysningsarmaturer, ljuskällor och fritidsprodukter, för såväl konsument som proffs. 

Kauppakeskus Kaari Airam-valaistus

Airam’s ledord är prisvärda, genomtänkta och installationsvänliga produkter som inspirerar till rätt ljussättning, på rätt plats, i såväl offentliga rum som i privata bostäder.

Verksamheten i Sverige startade redan 1974 då under företagsnamnet EGMA AB med basen i Häradsbäck i Småland. Under många år var vi generalagent för MEGAMAN som anses som pionjärer inom LED-belysning. 

År 2011 förvärvade AIRAM OY den svenska verksamheten och 2015 byter vi även företagsnamn till AIRAM AB.

Här i Sverige har vi vårt huvudkontor placerat i Årsta och med lokala säljkontor på flera orter i landet. Vi är ett starkt och växande företag som sätter kundservice främst och vi hjälper gärna just dig med rätt lösning och om du har specialförfrågningar! Den svenska personalen har idag kollektivt över 170år i belysningsbranschen och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet.

Något som kanske också kan vara värt att veta är att vi också har mer än 27 produktfamiljer förberedda för Casambi, fullsortiment ljuskällor och många nya produkter, för proffs och konsumenter, som lanseras löpande under året!

Vi gör belysningen lätt 

Vi på Airam har jobbat med belysning och ljuskällor i 100 år. Våra produkter är konstruerade för nordiska förhållanden, vilket har medfört utmärkta produktfördelar såsom, funktionell design, enkel installation samt tydliga förpackningar med enkla monterings- och bruksanvisningar. 

Vi ser fram emot att du hör av dig!
 
Med vänlig hälsning
Team AIRAM
Airam map