Airam söker Belysningssäljare

Airam söker Belysningssäljare

Airam söker Balysningssäljare

Har du ett starkt intresse för elteknik och belysning? Brinner du för försäljning och att träffa kunder? Då söker vi Dig!

AIRAM fortsätter att växa i Sverige och nu söker vi en säljare som ska jobba mot Elinstallatörer, belysningskonsulter, industrier och fastighetsbolag. Tjänstensplacering är flexibel men vi ser gärna en placering antingen i Västra Sverige (Göteborg med omnejd) eller i Mälardalsregionen (Västerås/Örebro/Eskilstuna). Dina arbetsuppgifter blir att sälja företagets produkter och driva belysningsprojekt från start till mål samt jobba med att informera ljuskonsulter och arkitekter om AIRAM´s produkter i syfte att få dom föreskrivna.

Vi söker en självgående person som trivs med stort eget ansvar och som har tidigare erfarenhet av belysningsbranschen som säljare och/eller jobbat med elinstallation eller belysningsprojektering.

Om bolaget: På AIRAM är vi ett glatt gäng som älskar belysning i alla dess former. AIRAM har en lång historik och har funnits i över 100år och i bolaget finns en stor kunskap kring ljus och en kultur av att tillverka hållbara och effektiva belysning produkter. Vi har en egen fabrik finska Lahti där vi tillverkar flertalet av våra armaturer och koncernens Huvudkontor och centrallager ligger i Kerava utanför Helsingfors. Vi i Svenska AIRAM har vårt huvudkontor och showroom i Årsta där flertalet av kollegorna är placerade.

Vi ser fram emot din ansökan och vi kommer påbörja intervjuer med kandidater löpande.

Var du intresserad av jobbet? Ta kontakt via Email: erik.frejinger@airam.se eller LinkedIn.