Airam SmartHome led-lamput

Airam SmartHome led-lamput soveltuvat kodin yleisvalaistukseen. Säädä lampun valon värilämpötilaa lämpimästä viileän valkoiseen tunnelman ja tilanteen mukaan. RGB-lamput saavat kotisi kukoistamaan kaikissa väreissä, sisustukselliset Amber-lamput ovat niin kauniita, etteivät välttämättä tarvitse edes varjostinta ympärilleen.

Säädä SmartHome lampun ominaisuuksia helposti mobiililaitteellasi. Lamput voi kytkeä päälle ja pois myös tavallisesta valokytkimestä. Airam SmartHome -sarjan älytuotteita ohjaat Airamin SmartHome -sovelluksella. Lataa sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta. Applikaation kielet: suomi, ruotsi ja englanti. Yhdistä laitteet kodin WiFi-verkkoon. Et tarvitse erillistä tukiasemaa! Tuotteet voi liittää Google Assistant tai Amazon Alexa ääniohjaukseen.

SmartHome CCT Opal led-lamput

SmartHome CCT GU10-kantaiset lamput

SmartHome CCT Clear led-lamput

SmartHome CCT RGB led-lamput

SmartHome CCT Amber led-lamput

Fiksumpaa valoa kotiisi

Airam SmartHome led-nauhat

Väriä vaihtavat RGB led-nauhat ovat Z-sukupolven suosikkeja! Helppo asentaa. Valaistuksen ohjaaminen käy kätevästi App Storesta tai Google Play -kaupasta ladattavan mobiilisovelluksen avulla.

Led-nauhat soveltuvat erityisesti epäsuoran- sekä tunnelmavalaistuksen luomiseen. Valo tuo avaruutta myös pieneen tilaan: asenna led-nauhaa yllätyksellisiinkin paikkoihin, kuten sohvan tai sängyn reunojen alle.

SmartHome WiFi CCT RGB led-nauhat

Airam SmartHome valaisimet

Helposti säätyvät Airamin SmartHome -valaisimet tuovat kotisi valaistuksen uudelle tasolle. Himmennä valaistusta ja säädä valon värilämpötilaa mobiilisovelluksella. Valikoimassa kodin kuivien sisätilojen yleisvalaistukseen soveltuvat ajattomat valaisimet.

SmartHome valaisimet