Airam SmartHome -sarjan älytuotteita ohjaat Airam SmartHome -sovelluksella. Lataa sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovelluksen kielet: suomi, ruotsi ja englanti, puhelimesi käyttöjärjestelmästä riippuen. Yhdistä laitteet kodin WiFi-verkkoon. Et tarvitse erillistä tukiasemaa! Usean Airam SmartHome -tuotteen voi liittää Google Assistant, Amazon Alexa tai Siri Shortcut ääniohjaukseen. Tarkista tuotteen ominaisuudet tuotepakkauksesta tai tuotteen verkkosivulta.

Airam SmartHome tekee mahdolliseksi kokeilla älyvalaistuksen ja älykkäiden kodin turvatuotteiden etuja ilman mittavaa remonttia. SmartHome-lamppuja voit käyttää vaikka perintövalaisimessasi! Nauti kodistasi enemmän.

Airam SmartHome -tuotteet

Airam SmartHome -tuotteet tekevät arjestasi sujuvampaa. Katso kaikki valikoimamme tuotteet alla olevasta linkistä tai tutustu eri tuotekategorioihin.

Mies säätää SmartHome Tune Tilt valaisinta puhelinsovelluksella.

SmartHome valaisimet

Yleisvalaistus, jota muokkaat tarpeesi mukaan.

SmartHome valaisimet
Smart Opas CCT led-lamput

SmartHome led-lamput

Monipuolinen valikoima led-lampuja. Älykkään ja muuntuvan valaistuksen käyttöönotto voi olla myös helppoa: osta SmartHome-lamppu, kiinnitä se vanhaan valaisimeesi, lataa sovellus ja ihastu Airam SmartHomen mahdollisuuksiin! Nauti kodistasi enemmän.

SmartHome led-lamput
Airam SmartHome ovikello ja puhelinsovellus.

SmartHome kodin turvallisuus

Liitä erilaisia kotisi turvallisuutta lisääviä hälyttimiä, antureita ja muita laitteita Airam SmartHome -sovellukseen ja ole huoletta!

SmartHome kodin turvallisuus
Smart 3M/240L

SmartHome koristevalot

Luo arkeen iloa monipuolisilla Airam SmartHome -koristevaloilla. Valot loistavat joko valkoisen valon eri sävyissä tai RGB-sävyin.

SmartHome koristevalot
SmartHome sovelluksen käyttöä

SmartHome opasvideot

Olemme koonneet kaikki SmartHome-tuotteiden käyttöönottoon liittyvät opasvideot kätevästi yhdelle sivulle. Sivujen sisältö päivittyy sitä mukaa, kun opastus- ja vinkkivideoita syntyy. Tutustu!

SmartHome opasvideot

Fiksumpaa valoa kotiisi