Airam SmartHome led-lamput

Airam SmartHomen avulla luot tunnelmaa, viihtyisyyttä ja mielenrauhaa helposti. Kokeile, tuunaa, ajasta ja ihastu! Tilaan ja tunnelmaan sopivassa valaistuksessa on hauskaa se, että kun asiat ovat kohdillaan, ei asiaa edes ajattele. Tuntuu vain... selittämättömällä tavalla viihtyisältä.

Airam SmartHome Opal CCT
Airam SmartHome Opal CCT

Airam SmartHome Opal CCT led-lamput

Opaalikupuiset led-lamput säätyvät valkoisen valon eri sävyissä. Himmennä valoa tunnelman ja tilanteen mukaan.

Tutustu Opal CCT lamppuihin
Airam SmartHome Clear CCT led-lamput

Airam SmartHome Clear CCT led-lamput

Kirkaskupuiset Airam SmartHome Clear CCT led-lamput. Säädä valkoisen valon värilämpötilaa ja himmennä tunnelman mukaan.

Tutustu Clear CCT lamppuihin
Airam SmartHome CCT RGB

Airam SmartHome CCT RGB led-lamput

Näe kotisi eri sävyssä! SmartHome CCT RGB led-lamput loistavat säätyvät sekä valkoisen valon eri värilämpötiloissa että eri värisävyissä. Yllätä ja ylläty!

Tutustu CCT RGB lamppuihin
Airam SmartHome Amber CCT

Airam SmartHome Amber CCT led-lamput

Kauniit ja sisustukselliset Airam SmartHome Amber led-lamput sävytetyllä lasikuvulla. Valkoinen valo säätyy eri värilämpötiloihin. 

Tutustu Amber CCT lamppuihin

Nauti kodistasi enemmän.

Tervetuloa Airam SmartHome -maailmaan, jossa valo säätyy niin kuin sinä haluat. Jos kotisi valaistus on aina ollut yksipuolinen ja niukka, eli käytössäsi ei ole ollut säätömahdollisuuksia kuten himmentimiä tai useita valopisteitä, voi olla vaikea hahmottaa muuntuvan valaistuksen hyötyjä. Kun kokeilet, lupaamme, että ihastut! Airam SmartHome -lamput tekevät kokeilemisen helpoksi: hanki Airam SmartHome lamppu, kiinnitä se vanhaan valaisimeesi ja asenna puhelimeen Airam SmartHome sovellus. Jos tarvitset tukea asennuksessa tai haluat tutustua sovelluksen tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin, katso opasvideomme.

Airam SmartHome led-lamput mahdollistavat langattoman valonohjauksen kodissasi. Voit helposti luoda erilaisia valotehosteita ja ryhmitellä lamppuja haluamallasi tavalla. Tarvitset vain WIFI-yhteyden (2,4 GHz). SmartHome-sarjan valonlähteitä säädät sovelluksen kautta monipuolisesti mielialasi, tilanteen tai vuorokaudenajan mukaan. RGB-valonlähteillä saat kotisi loistamaan kaikissa väreissä, jopa 16 miljoonalla eri sävyllä! Koristeelliset meripihkan sävyiset (amber) lamppukuvut ovat niin kauniita, ettet tarvitse edes lampunvarjostimia. Kaikkia Airam SmartHome-lamppuja voit himmentää ja niiden valon värilämpötilaa muuttaa haluamallasi tavalla. Kattavaan valikoimaan kuuluvat yleisimmät kantamallit, kuten E27, E14 ja GU10. Lamppuvalikoimassa lisäksi useita eri muotoisia ja kokoisia kupuvaihtoehtoja.

Säädä SmartHome-valonlähteiden toimintoja helposti älypuhelimellasi. Valonlähteet voi kytkeä päälle ja pois myös tavallisella valokytkimellä. Valokytkimen on kuitenkin oltava päällä, jos lamppuja haluaa ohjata sovelluksella. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi. Sovellus on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, puhelimesi asetuksista riippuen. Yhdistä laitteet WiFi-verkkoosi, et tarvitse erillistä tukiasemaa! Tuotteet voi yhdistää myös Google Assistant, Amazon Alexa tai Siri Shortcut ääniohjaukseen. Kun olet yhdistänyt tuotteesi sovellukseen, voit ottaa käyttöösi tuotteen monipuoliset toiminnot, kuten erilaiset ajastusominaisuudet, vuorokausirytmit, ryhmittelyt ja valon värisävyt yms. Huomioi myös ulkovalaistus ja ota käyttöön Airam SmartHome!