Airam SmartHome valaisimet

Airam SmartHomen avulla valo taipuu tarpeen mukaan tehokkaaksi tai tunnelmalliseksi. Kokeile, tuunaa, ajasta ja ihastu! Kun valaistus on kohdillaan, ei asiaa edes ajattele. Kotona tuntuu vain selittämättömällä tavalla viihtyisältä.

Mies säätää SmartHome Tune Tilt valaisinta puhelinsovelluksella.

Airam SmartHome led-valaisimet nostavat kotisi valaistuksen uudelle tasolle. Kytke valaistus päälle ja pois eri huoneissa ajastimien tai ennalta määrittelemiesi aikojen ja pikanäppäinten avulla. Himmennä valaistusta ja säädä valon värilämpötilaa mielialan tai vuorokaudenajan mukaan. Luo skenaarioita eri huoneisiin ja ryhmittele erilaisia ​​valonlähteitä ja valaisimia sen mukaan, miten haluat luoda tunnelmaa. Herää lämpimään valoon, joka vähitellen päivän edetessä muuttaa valon sävyä luonnollisen rytmin mukaan. Toiminto tukee vireystilaasi. Airam Smart Home tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia ohjata ja optimoida valaistusta ja muita Airam SmartHome -tuotteita. Valikoima sisältää ajattomia valaisimia, jotka sopivat kotisi yleisvalaistukseen. Nauti kodistasi enemmän. 

Tarvitsetko tukea SmartHome-sovelluksen kanssa? Tutustu opasvideoihimme, joiden avulla pääset alkuun.

Plafondi käytävätilassa

Plafondit

Plafondit ovat matalarunkoisia valaisimia, jotka antavat tasaista ja tehokasta yleisvaloa mm. kodin eteistiloissa, käytävillä ja varastoissa.

SmartHome plafondit
Alasvalot olohuoneessa

Alasvalot

Kattoon upotettavat alasvalot ovat tyylikäs vaihtoehto toteuttaa kodin yleisvalaistus. SmartHome-sovelluksessa luot valaisimista helposti valaistusryhmiä ja ohjaat valaisimia yhdessä tai erikseen.

Tutustu alasvaloihin
Led-nauhat

SmartHome led-nauhat

SmartHome led-nauhat tuovat ulottuvillesi monipuoliset säätömahdollisuudet. Näe kotisi kaikissa eri sävyissä!

Tutustu led-nauhoihin