Ura Airamilla

Airam Electric on suomalainen perheyritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan. Lamppujen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman valaisimia ja älykkäitä valaistusratkaisuja sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat  myös sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet.

Meillä pääset näyttämään monipuolista osaamistasi. Joukossamme on mm. sähäköitä sähköalan ammattilaisia, tehokkaita logistiikan tekijöitä, positiivisia asiakaspalvelijoita, aktiivisia myyjiä, tarkkaavaisia tuotepäälliköitä ja idearikkaita markkinointi-ihmisiä. 

Oletko ehkä juuri sinä uusi työkaverimme? Katso avoimet työpaikkamme alla.

KAM rekry

Avainasiakaspäällikkö (KAM)

Avainasiakaspäällikkönä toimit nimettyjen asiakkaiden yhteyshenkilönä kaikissa Airamiin liittyvissä asioissa. Asiakasyhteistyön tavoitteena on tiivis kumppanuus, jossa tehdään työtä pitkäjänteisesti ja asiakaslähtöisesti...

Lue lisää ja täytä hakemus!
Airamille tuotepäälliköksi

Tuotepäällikkö

Haemme tuotepäällikköä toimisto- ja teollisuusvalaistuksen pariin. Tuotepäällikkönä olet valaistuksen asiantuntija, joka vastaa omasta tuoteryhmästään koko tuotteen elinkaaren ajan. Ymmärrät, kuinka markkinat toimivat ja kehittyvät, keräät ja luot uusia tuoteideoita, ylläpidät ja kehität tuoteportfoliota liiketoimintayksikön strategian ja tuoteryhmän liiketoimintasuunnitelman pohjalta. Oma tuoteryhmäsi koostuu pääosin olemassa olevista asuntovalaistustuotteista sekä Lahden tehtaan uutuuksista. 

Lue lisää.
Haemme ostopäällikköä

Haemme ostopäällikköä

Ostopäällikkön tehtävänä on omalla ja johtamansa tiimin toiminnalla varmistaa tuotteiden saatavuus ja optimoida varastoarvot asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Tehtävään kuuluvat myös strateginen ja operatiivinen ostotoiminta sekä toimittajayhteistyö Aasian ja Euroopan alueilla. Ostopäällikkö pääsee kehittämään oston prosesseja ja järjestelmiä ja vastaamaan ostorahtien sopimushallinnasta. Tehtävässään ostopäällikkö raportoi tuotanto- ja logistiikkajohtajalle. 

Lue lisää.