Ura Airamilla

Airam Electric on suomalainen perheyritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan. Lamppujen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman valaisimia ja älykkäitä valaistusratkaisuja sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat  myös sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet.

Meillä pääset näyttämään monipuolista osaamistasi. Joukossamme on mm. sähäköitä sähköalan ammattilaisia, tehokkaita logistiikan tekijöitä, positiivisia asiakaspalvelijoita, aktiivisia myyjiä, tarkkaavaisia tuotepäälliköitä ja idearikkaita markkinointi-ihmisiä. 

Oletko ehkä juuri sinä uusi työkaverimme? Katso avoimet työpaikkamme alla.

Aluepäällikkö retail

Haemme aluepäällikköä

Tässä roolissa pääset työskentelemään huippubrändin parissa.  Vastaat asiakkuuksista, myynnistä ja myynnin kehittämisestä Etelä-Suomen alueella. Varmistat asiakaskannan kasvun tekemällä aktiivista myyntityötä sekä huolehdit nykyisten asiakkuuksien ylläpidosta.

Lue lisää ja täytä hakemus!
Airam rekrytoi vientipäällikkö

Haemme vientipäällikköä

Tehtävänäsi on vientimyynnin vahva kasvattaminen ja oikean toimintamallin kehittäminen B2B-asiakkuuksien parissa. Toimit vientimyyntitiimin esihenkilönä ja vastaat asiakkaiden sopimuksista, hinnoittelustrategioista ja niihin liittyvistä neuvotteluista. Asiakkaat ovat pääosin pohjoismaiden ja Baltian alueella, joten matkustaminen säännöllisesti asiakkaiden luo on osa tehtävän arkipäivää.

Lue lisää ja jätä hakemus