Avainasiakaspäällikkö

Haemme nyt avainasiakaspäällikköä (KAM) toimimaan vähittäiskaupan parissa. Avainasiakaspäällikkönä toimit nimettyjen asiakkaiden yhteyshenkilönä kaikissa Airamiin liittyvissä asioissa. Asiakasyhteistyön tavoitteena on tiivis kumppanuus, jossa tehdään työtä pitkäjänteisesti ja asiakaslähtöisesti yhteisen kannattavan kasvun saavuttamiseksi.

KAM rekry

Airam Electric on suomalainen perheyritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan. Lamppujen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman valaisimia ja älykkäitä valaistusratkaisuja sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet.

Airam on jo sadan vuoden ajan vastannut suomalaisten näkemystä kunnon lampusta, joka on kestävä ja luotettava hyvän valon tuoja. Vuosi 2021 oli Airamille erityisen merkityksellinen, sillä perheyritys täytti joulukuussa 100 vuotta. Vuosisadassa on taitettu pitkä taival lamppujen korjauksesta yhdeksi johtavaksi valaistusyritykseksi Pohjoismaissa. Siitä sopii olla ylpeä.

Airamille hyvän valaistuksen määritelmä on aina ollut, että sen pitää tehdä jokapäiväisestä elämästä parempaa. Suomalaisena yrityksenä olemme jakaneet suomalaisen arjen, toiveet, murheet ja ilot. Siksi olemme aina tarjonneet – ja tarjoamme vastakin – juuri oikeanlaisia valaisimia oikeaan paikkaan.

Haemme nyt
AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ (KAM)
toimimaan vähittäiskaupan parissa

Avainasiakaspäällikkönä toimit nimettyjen asiakkaiden yhteyshenkilönä kaikissa Airamiin liittyvissä asioissa. Asiakasyhteistyön tavoitteena on tiivis kumppanuus, jossa tehdään työtä pitkäjänteisesti ja asiakaslähtöisesti yhteisen kannattavan kasvun saavuttamiseksi.

Olet aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut henkilö, joka näkee Airamin tuotevalikoiman ja -ratkaisut osana toimivaa ja viihtyisää kotia sekä vapaa-aikaa. Osaat kaupallistaa ajatukset strategian ja prosessien mukaisesti unohtamatta luovuutta. Tunnistat asiakkaan tarpeet ja osaat viestiä asiat muulle organisaatiolle.

Tehtävässäsi et ole yksin; ympärilläsi on osaavien ammattilaisten joukko, joka auttaa sinua onnistumaan. Työpisteesi on Keravalla Airamin pääkonttorilla, näin koronan aikana olemme työskennelleet paljon etänä ja siihen on mahdollisuus myös jatkossa.

Sinulla on:

 • Tehtävään soveltuva koulutus
 • Kokemusta strategisesta asiakkuuksien kehittämisestä KAM-roolissa vähittäiskaupan parissa
 • Kyky olla analyyttinen, hyödynnät tietoa ja toimit suunnitelmallisesti
 • Hyvät vuorovaikutustaidot, kyky kuunnella ja tuot asiat innostavasti esille
 • Aktiivinen tapa työskennellä, et pelkää olla yhteydessä eri sidosryhmiin
 • Hyvät tietotekniset taidot (toimimme MS Office -ympäristössä)
 • Suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito

 

Tarjoamme sinulle:

 • Aidosti monipuolisen työtehtävän vahvassa kotimaisessa yrityksessä
 • Itsenäisen työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan
 • Asiakasrajapinnan, jossa on runsaasti kasvu- ja kehityspotentiaalia
 • Mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan tunnettua ja luotettua Airam-brändiä
 • Innostavan työyhteisön, jossa kannustetaan ja autetaan pääsemään tuloksiin 
 • Vastuullisuuteen sitoutuneen työnantajan ja hyvät työkalut pakkiin
 • Kattavan työterveyshuollon ja kilpailukykyiset edut

 

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Target Headhunting Oy:n Kari Lilja,  
puhelin: 0400 311 675, sähköposti: 
kari.lilja@targetheadhunting.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 27.4.2022 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa:
www.targetheadhunting.fi >>>  Avoimet työpaikat >>> Avainasiakaspäällikkö (KAM), Airam

Toimi pian, haastattelut aloitamme Teams-ympäristössä jo ennen hakuajan umpeutumista. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.