Ostaja

Ostaja ilmoitus

Airam Electric on suomalainen perheyritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan. Lamppujen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman valaisimia ja älykkäitä valaistusratkaisuja sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet. 

Airam on jo sadan vuoden ajan vastannut suomalaisten näkemystä kunnon lampusta, joka on kestävä ja luotettava hyvän valon tuoja. Vuosi 2021 on Airamille erityisen merkityksellinen, sillä perheyritys täyttää joulukuussa 100 vuotta. Vuosisadassa on taitettu pitkä taival lamppujen korjauksesta yhdeksi johtavaksi valaistusyritykseksi Pohjoismaissa. Siitä sopii olla ylpeä. 

Airamille hyvän valaistuksen määritelmä on aina ollut, että sen pitää tehdä jokapäiväisestä elämästä parempaa. Suomalaisena yrityksenä olemme jakaneet suomalaisen arjen, toiveet, murheet ja ilot. Siksi olemme aina tarjonneet – ja tarjoamme vastakin – juuri oikeanlaisia valaisimia oikeaan paikkaan. 

Haemme nyt 

Ostajaa vakituiseen työsuhteeseen ostotiimiimme 

Ostajana tulet työskentelemään toimitusprosessin keskeisessä roolissa tekemällä ostotilauksia valituille toimittajille Suomessa ja ulkomailla ja tukemaan muuta tiimiä ostotilausseurannan ja vahvistusraportoinnin osalta. Huolehdit tuotteiden saatavuudesta, varaston kierrosta ja hallinnasta. Työ on nopeatempoista ja vaatii tekijältään vastuullista otetta, aktiivisuutta sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Työskentelytapasi on itseohjautuva, olet ratkaisukeskeinen, asiakaslähtöisesti ajatteleva ja systemaattinen työskentelijä. Päivittäisiin rutiineihisi kuuluu yhteistyö sisäisten sidosryhmien sekä toimittajien ja ulkoisten palveluntarjoajien kanssa. 

Avaintehtävät:  

  • Tuotteiden/Materiaalien osto toimittajilta 
  • Nimikkeiden varastointipolitiikan toteutus ja ostojen ohjaus (mm. ostoeräkokosuunnittelu, logistinen toteutus) yhteistyössä tuotehallinnan kanssa 
  • Toimittajayhteistyön ja järjestelmien kehittäminen  
  • Osto – ja rahtilaskujen käsittely 
  • Toimittajareklamointi 

 

Toivomme sinulta: 

  • Toimeen tarttuvaa otetta, halua oppia, kehittyä ja kehittää 
  • Vahvat vuorovaikutustaidot, olet avoin ja yhteistyökykyinen 
  • Englannin kielen taitosi on hyvällä tasolla suullisesti ja kirjallisesti, kiinan ja ruotsin kielen taito on eduksi 
  • Ostoprosessien ja toimitusketjun tuntemusta, tuotantoympäristön tuntemus on eduksi 
  • Kaupallista, tuotantotalouden tai logistiikan koulutusta 

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä työympäristössä. Pääset työskentelemään osaavien työkavereiden kanssa ja perehdytämme sinut työtehtäviisi. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa 20.9.2021 mennessä oheisesta linkistä. Lisätietoa tehtävästä antaa ostopäällikkö Susanna Liljendal 8.9. kello 10–11 tai 15.9. kello 10 – 11 numerosta 045 720 1234.