Tuotepäällikkö

Haemme tuotepäällikköä toimisto- ja teollisuusvalaistuksen pariin. Tuotepäällikkönä olet valaistuksen asiantuntija, joka vastaa omasta tuoteryhmästään koko tuotteen elinkaaren ajan. Ymmärrät, kuinka markkinat toimivat ja kehittyvät, keräät ja luot uusia tuoteideoita, ylläpidät ja kehität tuoteportfoliota liiketoimintayksikön strategian ja tuoteryhmän liiketoimintasuunnitelman pohjalta. Oma tuoteryhmäsi koostuu pääosin olemassa olevista asuntovalaistustuotteista sekä Lahden tehtaan uutuuksista. 

tuotepäällikkö Airamille

Tuotepäällikkönä toimit läheisessä yhteistyössä niin ulkoisten kuin sisäistenkin sidoryhmien kanssa. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja pystyt ideoimaan uutta. Olet aktiivinen ja tarkkaavainen henkilö, joka osaa myös kaupallistaa luovasti ajatukset ja tukea asiakasta. Kykenet seuraamaan ja ymmärtämään muuttuvan toimintaympäristön asettamia vaatimuksia.  

Tehtävässäsi et ole yksin; ympärilläsi on osaavien ammattilaisten joukko, joka auttaa sinua onnistumaan. Työpisteesi on Keravalla Airamin pääkonttorilla. Tehtävässäsi raportoit tuotehallinnan päällikölle. 

Sinulla on: 

 • Tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähköinsinööri)
 • Kokemusta toimimisesta valaistuksen parissa ja tuotehallinnasta 
 • Asenne kohdallaan ja aktiivinen tapa työskennellä 
 • Hyvät vuorovaikutustaidot, kyky kuunnella ja tuoda asiat innostavasti esille niin sisäisille kuin ulkoisille sidosryhmille erilaisissa toimintaympäristöissä ja kulttuureissa 
 • Valmius matkustamaan aika ajoin asiakkaiden ja toimittajien luo  
 • Taito hyödyntää tietoa ja tietotekniikkaa (Digia Enterprise ERP, CRM, MSOffice, Qlik Sense, Expak) 
 • Suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito  

Tarjoamme sinulle: 

 • Monipuolisen työtehtävän vahvassa kotimaisessa yrityksessä  
 • Mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan tunnettua ja luotettua Airam-brändiä 
 • Innostavan ja dynaamisen työyhteisön, jossa kannustetaan ja autetaan pääsemään tuloksiin  
 • Vastuullisuuteen sitoutuneen työnantajan ja hyvät työkalut pakkiin 
 • Kattavan työterveyshuollon ja kilpailukykyisen palkkauksen 

Kiinnostuitko? 

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Target Headhunting Oy:n Kari Lilja (0400 311 675), kari.lilja@targetheadhunting.fi. 
Hae tehtävään 7.3.2022 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.targetheadhunting.fi

Toimi pian, haastattelut aloitamme koronaturvallisesti Teams-ympäristössä jo ennen hakuajan umpeutumista. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Airam Electric on suomalainen perheyritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan. Lamppujen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman valaisimia ja älykkäitä valaistusratkaisuja sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet.

Airam on jo sadan vuoden ajan vastannut suomalaisten näkemystä kunnon lampusta, joka on kestävä ja luotettava hyvän valon tuoja. Vuosi 2021 oli Airamille erityisen merkityksellinen, sillä perheyritys täytti joulukuussa 100 vuotta. Vuosisadassa on taitettu pitkä taival lamppujen korjauksesta yhdeksi johtavaksi valaistusyritykseksi Pohjoismaissa. Siitä sopii olla ylpeä.

Airamille hyvän valaistuksen määritelmä on aina ollut, että sen pitää tehdä jokapäiväisestä elämästä parempaa. Suomalaisena yrityksenä olemme jakaneet suomalaisen arjen, toiveet, murheet ja ilot. Siksi olemme aina tarjonneet – ja tarjoamme vastakin – juuri oikeanlaisia valaisimia oikeaan paikkaan.