Bostadsbelysning, trädgårder och fasader

Belysningen är en viktig del i planeringen av stämningsfulla och funktionella utomhusutrymmen i privata och offentliga objekt. Genom att betona byggnadens fasader, arkitektur och gångvägar kan man påverka trivseln och säkerheten i miljön. En väl genomförd belysning lyfter byggnadens identitet till en ny nivå och ökar fastighetens värde.

wellikulho uima-altaan valaistus

Den fantastiska gårdsbelysningen

Oavsett om vattnet i Saimen är varmt eller inte, kan man i den här familjen njuta av simning. Utsikten mot Saimen kan beundras direkt från den egna terrassen även i skymningen.

Läs mer.
Kannustalo gårdsbelysning

Kannustalo gårdsbelysning

Från de stora fasta fönstren öppnar sig en fin utsikt över Saimen. De med eftertanke belysta inomhus- och utomhusområdena smälter in i landskapet med stilfulla realisationer.

Läs mer.
armaturer brochyr

Armaturer

En bra belysning i hemmet ökar livskvalitén och påverkar avsevärt välbefinnandet och trivseln. Airam utrustar dig så att du kan förverkliga dina goda idéer.  Eftersom hemmet är centrum för allehanda aktiviteter bör man skapa en flexibel belysning i hemmets olika utrymmen.  Se Airams broschyr för inom- och utomhusbelysning.

Läs online.