SmartHome LED-strips

SmartHome LED-strips

LED-strip är det bekvämaste sättet att skapa snygga ljuseffekter och ögonvänligt kompletterande ljus. Det smala och låga bandet är lätt att fästa och gömma bakom möbler eller utmed golvlister.

LED-strips har blivit mycket populära bland inredare tack vare sin mångsidighet. De är lätta att installera och skapar snabbt en komplett och uttrycksfull inredning. LED-strips som styrs via SmartHome-appen skapar ytterligare en härlig dimension hemma! Appen möjliggör en myriad av justerings- och anpassningsalternativ, vilket gör att stämningen blir till din smak. Det är enkelt på alla sätt, och väldigt roligt - prova själv! Airam SmartHome LED-strips finns i en mängd olika längder och kan användas för att skapa en enda enhet upp till fem meter lång kopplad till en enda transformator.

SmartHome led-nauhat

LED-strips med RGB innebär att du fritt kan välja mellan 16 miljoner färger i din installation! Airam Smart Home LED-strips är lätta att installera. Med självhäftande tejppå baksidan av strippen kan du montera den på de flesta ytor och underlag. Styr belysningen bekvämt med mobilappen precis som med Airams övriga smarta ljuskällor. Följ bara instruktionerna i appen och snart är du igång med ditt smarta hem! Ladda ner appen från App Store eller Google Play.

LED-strips är särskilt lämpliga för kompletterande belysning och för att skapa stämning. Ljus framkallar rymd och känsla även i ett litet rum. Varför inte installera LED-strips på oväntade platser som under kanterna på en soffa, bokhylla, skrivbordet eller sängen? Du kan ställa in färgerna på Pixel- och Neon LED-strips så att de ändras på ett underbart glidande sätt, om du vill.

Kika på våra videoguider för att upptäcka alla möjligheter med SmartHome