Airam SmartHome CCT RGB ljuskällor

Airam SmartHome CCT RGB ljuskällor

Njut av att belysa ditt hem i alla färger, såväl som i alla vita ljusets färgtemperaturer. SmartHome CCT RGB LED-ljuskällor är mångsidiga för både allmänbelysning och för att skapa stämningsfulla ljuseffekter i hemmet.

Airam SmartHome CCT RGB LED-lampor med opal kupa lämpar sig för allmänbelysning i hemmet. Njut av hemmets belysning i alla färger och vita färgtemperaturer. Reglera enkelt lampans färgtemperatur från varm till svalt vit (2700 K till 6500 K) med din mobila enhet. Lamporna har även en RGB-funktion. Du kan ändra färg på lampans ljus beroende på stämning och tillfälle. Lamporna kan också tändas och släckas med den vanliga ljuskontakten, och då behåller lampan den senaste belysningsinställningen.

De smarta produkterna i Airam SmartHome-serien styrs med Airam SmartHome-appen. Hämta appen gratis från App Store eller Google Play. Appen finns på finska, svenska och engelska. Anslut enheterna till hemmets WiFi-nätverk. Du behöver ingen separat accesspunkt! Produkterna kan anslutas till röststyrning med Google Assistant, Amazon Alexa eller Siri Shortcut.