Airam SmartHome Nöjdhetsgaranti

Airam SmartHome Nöjdhetsgaranti

SmartHome nöjd-kund-garanti-kampanjen startade första oktober och gäller fram till årets slut. Prova produkterna utan risk: köp och använd dem i 30 dagar. Om du inte är nöjd, returnera både produkten och inköpskvittot till oss, så får du pengarna tillbaka! Det fantastiska erbjudandet gäller alla våra SmartHome-produkter.

Airam SmartHome nöjd-kund-garanti gäller från den 1 oktober till den 31 december 2023. Du får en återbetalning om du inte är nöjd med den SmartHome-produkt du har köpt. Detta erbjudande gäller endast för produkter som har köpts i Sverige.

Smarthome kampanj

Så här kan du dra nytta av fördelen:

• Köp den Airam SmartHome-produkt du vill ha. Spara inköpskvittot!
• Ladda ner och installera den kostnadsfria Airam SmartHome-applikationen på din telefon från Google Play eller AppStore.
• Installera din SmartHome-produkt och anslut den till ditt hemmas WiFi-nätverk genom att följa applikationens instruktioner.
• Använd produkten.

Applikationen låter dig enkelt hantera produkterna genom att exempelvis schemalägga användningen av enheter, dimmra belysningen och skapa olika användningssituationer som passar din vardag. Vi litar på Airam SmartHome-produkterna och därför kan vi erbjuda dig en nöjdhetsgaranti – när du väl har lärt känna de mångsidiga möjligheterna med SmartHome-produkter är vi säkra på att du kommer att gilla dem.

Observera att SmartHome-produkter endast kan anslutas till ett 2,4 GHz WiFi-nätverk. Om frekvensen på hemnätverket är annorlunda måste den ändras på WiFi-routern innan den första SmartHome-enheten installeras.

För tekniska frågor kan du kontakta oss via e-post (info@airam.se).

Om det skulle hända att den Airam SmartHome-produkt du köpt inte uppfyller dina förväntningar kan du returnera produkten till oss inom 30 dagar från köpmomentet och du får dina pengar tillbaka.

Om du inte är nöjd med den SmartHome-produkt du köpt, följ följande steg:


Returnera både den produkt du köpt och inköpskvittot till oss på:

Airam SmartHome nöjdhetsgaranti
Airam
AB
Uppköparvägen 7
12044 Årsta

Glöm inte att bifoga ditt namn, ditt clearing- och bankkonto vid returen. Kontonumret och kontoinformationen måste matcha. Returer accepteras endast mot ett inköpskvitto. Samtidigt hoppas vi att du kan berätta för oss vad som inte uppfyllde dina förväntningar med produkten du köpte. Feedbacken hjälper oss att förbättra våra produkter.

Airam SmartHome-produkternas nöjd-kund-garanti är giltig från den 1 oktober till den 31 december 2023. Produkter som köps utanför denna kampanjperiod omfattas inte av förmånen.

Airam SmartHome led-lamppu olohuoneessa ja sovellusnäkymä

Uppdaterad 06.10.2023