Compact XL: den perfekta ersättaren för downlights med kompaktlysrör

Compact XL: den perfekta ersättaren för downlights med kompaktlysrör

Compact XL erbjuder en innovativ lösning som kombinerar mångsidighet, hög kvalitet och energieffektivitet. Designad för offentliga utrymmen och perfekt för renoveringsprojekt såväl som nya installationer.

I dagens moderna offentliga utrymmen, såsom kontor, lobbyområden, utbildningsinstitutioner och andra allmänna områden, är belysningen avgörande för att skapa en trivsam och produktiv miljö. Den nya downlightserien Compact XL erbjuder en innovativ lösning som kombinerar mångsidighet, hög kvalitet och energieffektivitet. Med sitt ljusa och jämnt fördelade ljus är Compact XL designad för att möta behoven i olika offentliga miljöer, vilket också gör den idealisk för renoveringsprojekt och för att ersätta äldre downlights med kompaktlysrör.

Design och Funktionalitet

Compact XL-serien är noggrant utformad för att minimera obehagsbländning, vilket är särskilt viktigt i arbets- och studieutrymmen. Med ett UGR (Unified Glare Rating) på mindre än 19 garanterar dessa armaturer en behaglig ljusupplevelse utan att trötta ut ögonen. Serien erbjuder fyra olika storlekar på armaturer, inklusive en PIR-modell som är optimal för områden där rörelsedetektering är önskvärd.

Anpassningsmöjligheter

Compact XL är en flexibel armatur med omfattande anpassningsmöjligheter. Användare kan välja mellan flera olika effekt- och färgtemperaturalternativ för att skräddarsy belysningen efter specifika behov. Armaturerna finns i tre standardfärger, men det är också möjligt att beställa stomfärger i RAL-Classic-serien för att matcha specifika designkrav. Dessutom kan täckringar i olika storlekar beställas på projektbasis för ytterligare anpassning.

COMPACTXL

Energieffektivitet och Hållbarhet

Med ett utmärkt lumen per watt-förhållande erbjuder dessa armaturer hög prestanda med låg energiförbrukning. Detta gör dem till ett miljövänligt val som även bidrar till kostnadsbesparingar på lång sikt.

Perfekt för Renoveringsprojekt

Compact XL är också en idealisk ersättare för äldre downlights med kompaktlysrör, vilket gör dem till ett perfekt val för renoveringsprojekt. Med förbudet mot kompaktlysrör på grund av deras ineffektivitet och miljöpåverkan, är Compact XL en modern och hållbar lösning som möter dagens krav på energieffektivitet och belysningskvalitet.
 

Läs mer om Compact XL här.

Uppdaterad 21.05.2024