Alan Wake 2 X Airam

Alan Wake 2 X Airam

Det nordiska belysningshuset Airam och spelföretaget Remedy Entertainment har samarbetat för att förverkliga den unika Oh Deer Diner termosflaskan. Alan Wake 2 X Airam-samarbetet kombinerar finsk design, berättande och vardagskvalitet. Limited Edition Oh Deer Diner Thermos är en del av den efterlängtade lanseringen av videospelet Alan Wake 2. Termosflaskan kommer att börja säljas i september 2023.

TEST TEST Yhteistyön innoittajana on kansainvälisesti palkittu ja maailmanlaajuista suosiota saanut Alan Wake -videopeli, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2010. Tarinavetoinen toimintaseikkailupeli yhdisteli menestyneesti kauhua, tunnelmaa ja omaperäistä kerrontaa.

Pitkän odotuksen jälkeen pelistä julkaistaan jatko-osa, Alan Wake 2, 17.10.2023. Osana uuden pelin lanseerausta toteutettu Oh Deer Diner -termospullo on ensimmäinen kerta, kun Airamin klassikkotermos yhdistää voimansa toisen brändin kanssa.

“Termospullosta on noussut jopa kulttimaineen saavuttanut yksityiskohta Alan Waken pelaajayhteisön kesken. Fanit muistavat alkuperäisen pelin sivutehtävän, jossa pelaajan tuli löytää 100 peliin piilotettua termospulloa. Jatko-osassa termos on huomattavasti tärkeämmässä roolissa. Se sai meidät innostumaan aidon Oh Deer Diner -termoksen tuottamisesta faneillemme”, kertoo Remedyn viestintäjohtaja Thomas Puha.

“Arvostamme Remedyllä kovasti kotimaista designiä ja Airamin termoksen ikonista suunnittelua, joten yhteistyön tekeminen oli meille itsestäänselvyys”, sanoo Puha.

 Alan Wake 2 X Airam -yhteistyön taustalla on kahden merkittävän suomalaisen yrityksen suunnittelutyö. Alan Waken jatko-osa on suomalaisen Remedyn kehitysryhmän vuosien työn tulos ja suunnittelutyön taidonnäyte. Airamin punaiset termospullot puolestaan ovat olleet osa suomalaisten arkea jo vuosikymmenten ajan. Pelin termospullosta haluttiin toteuttaa faneille fyysisesti kädessä pidettävä laadukas pelielämyksen jatke.

“Oh Deer Diner -termospullo on esimerkki fanituotteesta, joka on suunniteltu autenttisuus ja laadukkuus edellä. Iloitsemme siitä, miten lähes 90-vuotias klassikkotuote saa uuden sukupolven asun videopelistä inspiroituneena”, sanoo Airamin markkinointijohtaja Elina Tolonen.

Oh Deer Diner -termospulloja on saatavilla rajoitettu erä

Oh Deer Diner -termospullo mukailee ulkoasultaan täysin Alan Wake -videopelisarjan vaaleansinistä patinoitunutta termospulloa. Muotoilultaan ja ominaisuuksiltaan erikoiserän termospullo vastaa Airamin perinteistä 0,45 litran pulloa, jossa on laadukas lasisisus.

Oh Deer Diner Termos by Airam julkistusvideo

Oh Deer Diner -pullo

Airamin punaisella termospullolla on pitkä historia suomalaisten arjessa. Termospullojen valmistus alkoi Helsingissä 1930-luvulla. Tyhjiötekniikkaa käytettiin jo hehkulamppujen valmistuksessa ja samaa tekniikkaa pystyttiin hyödyntämään myös termospullojen valmistuksessa. Nykypäivänä Airam on siirtynyt hehkulampuista ledeihin ja älylamppuihin, mutta ikoninen termos on yhä suomalaisten rakastama laatutuote.

Yhteistyössä tuotettua Oh Deer Diner -termospulloa on saatavilla rajoitettu erä valituilta jälleenmyyjiltä syyskuusta 2023 alkaen. Suomessa Alan Wake 2 X Airam -yhteistyön termospulloa myyvät K-Citymarket, Prisma, Kärkkäinen, Verkkokauppa.com, VPD Pelikauppa, Pick N Pay ja Eurohamsteri. Lisäksi erikoiserän termospullo on tilattavissa Remedy Storesta osoitteesta https://store.remedygames.com/ sekä Amazonista osoitteista amazon.se, amazon.de, amazon.co.uk.

 AIRAM ELECTRIC

Airam Electric Oy Ab on vuonna 1921 perustettu suomalainen perheyritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan, valaisimista ja älykkäistä valaistusratkaisuista sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet, kuten ikoninen punainen termospullo. Airam ja Airam SmartHome -tuotteita myyvät hyvin varustetut käyttö-, päivittäis- ja rautakaupat kautta maan. Lue lisää: airam.fi.

REMEDY ENTERTAINMENT

Remedy Entertainment Oyj on uraauurtava ja kansainvälisesti arvostettu videopeliyhtiö. Vuonna 1995 perustetun yhtiön pääkonttori on Suomessa ja sillä on toimisto myös Tukholmassa. Tarinallisista ja visuaalisesti näyttävistä toimintapeleistään tunnettu Remedy on kehittänyt lukuisia menestyneitä ja kriitikoiden ylistämiä pelejä, kuten Control, Alan Wake ja Max Payne. Lisäksi Remedy kehittää omaa Northlight®-pelimoottoria ja pelinkehitystyökaluja, joita käytetään useissa yhtiön peleissä. Yhtiö työllistää yli 370 pelialan ammattilaista 34:stä eri maasta. Remedyn osake on noteerattu Nasdaq Helsingin ylläpitämällä pörssilistalla. Lue lisää: remedygames.com.

 

Lisätietoja

Elina Tolonen, Markkinointijohtaja, Airam Electric Oy Ab
elina.tolonen@airam.fi, +358 40 539 3004 

Thomas Puha, Viestintäjohtaja, Remedy Entertainment Plc.
thomas.puha@remedygames.com, +358 9 435 5040