Airam Lumi Duo har utmärkt köldbeständighet

Airam Lumi Duo har utmärkt köldbeständighet

Airams armaturnyhet Lumi Duo är en helt förnyad, mångsidig och flexibel serie universalarmaturer med ändringsbar färgtemperatur och effekt. Tack vare sin köldbeständighet på -30 °C lämpar den sig utmärkt för utomhusutrymmen, till exempel i carportar för småhus eller bostadsrättsföreningar eller som vägglampor på offentliga innergårdar, i portöppningar eller på gångvägar.

Hållbara Lumi Duo passar på många platser

Armaturen lämpar sig för vägg- och takmontering inomhus och utomhus, korridorer och trappor i offentliga utrymmen och bostadshus och inomhus även i fuktiga utrymmen. Du kan välja mellan en mängd olika storlekar och styralternativ som passar ditt objekt. Den polerade ytan och kupolen i Lumi Duo-armaturen är av strukturerad UV-stabiliserad polykarbonat. En vit dekorram finns som tillbehör.

Radarversionen med rörelsedetektering sparar energi och är köldbeständig till -20 °C. Lampan har IP44-klassning och hög slagtålighetsklass IK10 samt 5 års garanti.

Enkel och snabb installation

Standardinställningen är 4000 K och det högre effektalternativet, men du kan också välja färgtemperatur 3000 K vid installationen. Armaturen kan ytmonteras eller monteras delvis infälld med hjälp av det medföljande monteringsjärnet. Installationen går snabbt tack vare lysdioderna på ytterkanterna och den enkla monteringen av kupan. Armaturen har fjäderklämmor och kan förses med utanpåliggande kablage och kedjekoppling.

Se monteringsvideo

Tre storlekar och sex effektalternativ

I Lumi Duo-serien finns sex ljusflödespaket från 500 till 2500 lm och flera styralternativ. On/Off och Radar-modeller finns tillgängliga för alla storlekar. Den noggranna detektorn i detektormodellerna gör att 10 slavlampor kan styras av en detektorarmatur, så det är ett bra val för t.ex. trapphus eller korridorer och förvaringsutrymmen i källare och serviceutrymmen. 

  • Ø 250: 5 W 500 lm / 9 W 750 lm

  • Ø 320: 10 W 1000 lm / 17 W 1500 lm

  • Ø 400: 17 W 1700 lm / 28 W 2500 lm