SmartHome dekorationsbelysning

De flesta av våra SmartHome-produkter är relaterade till belysningsmångsidighet och enkelhet i vardagen, men du hittar också glädje och extra bling i ditt hem. Dekorativa lampor ger färg till vardagen - och du kan styra dem med Airam SmartHome lika enkelt som vilken annan SmartHome-produkt som helst.

SmartHome  istappar på terrassräcke

SmartHome dekorativa LED-serier ger glädje och ljus till vardagen året runt. Det finns flera olika dekorativa serier och de är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk (IP44). Belysningen kan styras och tidsinställas med mobilappen även från din soffa! Genom appen kan du dämpa ljuset till den nivå du vill, vilket gör det lämpligt som vackra nattlampor, till exempel när den hängs på kanten av ett trappräcke. När det kommer till dekorativa lampor är det bara din fantasi som sätter gränser!

Dekorationsbelysning kan även användas utan SmartHome-appen. Då kan en del av funktionerna nås via styrenheten i transformatorn genom att trycka på en knapp. Inställningen som görs via styrenheten kan dock inte finjusteras utan applikationen, i vilket fall till exempel dämpning av ljuset inte är möjlig.

Färger och blinkande ljus eller harmoni och färgbalans?

 

Fördelen med SmartHome LED-serien är att du inte behöver förbinda dig till beslut, utan du kan enkelt anpassa ljuset som du vill. Vissa dekorativa lampor lyser vitt ljus vid olika färgtemperaturer, vissa har även ett RGB-alternativ, vilket gör att lamporna kan lysa i olika nyanser.

 

Behöver du hjälp med att installera SmartHome-produkter? Kolla in våra instruktionsvideor.