SmartHome dekorationsbelysning

De flesta av Airams SmartHome-produkter handlar om att skapa en enklare vardag med mångsidig belysning och trygghetslösningar. Men du hittar också glädje och stämningsförhöjare till ditt hem. Dekorativa lampor lyser upp och ger färg till vardagen - och du kan styra dem med Airam SmartHome-appen lika enkelt som vilken annan SmartHome-produkt som helst.

SmartHome  istappar på terrassräcke

Vår dekorativa LED-serie ger glädje och ljus till vardagen året runt. Det finns flera olika dekorativa serier, lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk (IP44). Belysningen kan styras och schemaläggas med appen var du än befinner dig.Dimra ljuset och skapa vacker nattbelysning till exempel utmed ett trappräcke. När det kommer till dekorativ belysning är det bara din fantasi som sätter gränser!

Dekorationsbelysning kan även användas utan SmartHome-appen. Då kan en del av funktionerna nås via transformatorn genom att trycka på en knapp. Inställningar som görs via transformatorn kan dock inte finjusteras utan applikationen, i vilket fall till exempel dimring inte är möjlig.


Färger och blinkande ljus eller harmoni och balans?

Fördelen med SmartHome LED-serien är att du enkelt kan anpassa ljuset efter humör och behov. Vissa dekorativa lampor lyser i vitt ljus med olika färgtemperaturer, vissa har även ett RGB-alternativ, vilket gör att lamporna kan lysa i olika nyanser.

Behöver du hjälp med att installera dina SmartHome-produkter? Kika på våra instruktionsvideor.