Hemsäkerhet

Vad gör ett hem smart? Många svar handlar om belysning och hemsäkerhet, kanske till och med en kombination av dem. Med kunskap och medvetenhet får otryggheten svårt att få fäste.

Airam SmartHome dörrklocka och telefonapp.

Airam SmartHome elektriska tillbehör, larm, sensorer och kameror gör att du enkelt kan öka säkerheten i ditt hem. Det finns inget krav på ett heltäckande hemsystem med Airam SmartHome, och du behöver inga omfattande renoveringar eller tillbehör. Skaffa bara de produkter du är intresserad av och behöver, ladda ner Airam SmartHome-appen gratis från din appbutik och kom igång. Att öka säkerheten i ditt hem kan inte vara enklare!

Vid behov kan du få hjälp från våra videoguider.

Airam SmartHome dörrklocka och telefonapp.

SmartHome dörrklockor och sensorer

Vem är utanför dörren? Med hjälp av SmartHome-dörrklockan ser du det även om du inte är hemma. Kanske har dörren eller fönstret glömts öppet? SmartHome-sensorn berättar det för dig. Genom att koppla sensorn till andra SmartHome-enheter i ditt hem kan du skapa funktioner som sirenljud eller tända lampor.

Läs mer om Smart dörrklocka och sensor
Airam SmartHome kamera till inomhusbruk och telefonapp.

SmartHome kameror

Vad händer när du inte är hemma? Anslut Airam SmartHome-kameror till SmartHome-appen för att se en livestream på din telefon. Utrustning för både inomhus- och utomhusbruk.

Se SmartHome kameror
Airam SmartHome larm med telefonapp.

Airam SmartHome larm

Ett brandlarm och vattenläckagedetektor förhindrar inte att skada uppstår. Men eftersom du omedelbart meddelas via SmartHome-appen när det händer kan du förhindra mer omfattande skador. Så ge dig ut på små ärenden och stora äventyr helt utan oro.

Läs mer om Smart larm