Hemsäkerhet

Vad gör ett hem smart? Mångas svar är relaterat till belysning och hemsäkerhet, kanske till och med att kombinera dessa element. Trygghet uppstår ur kunskap och medvetenhet, att osäkerhet inte får fäste.

 Kvinna på stranden sorglös

Airam SmartHome elektriska tillbehör, larm, sensorer och kameror gör att du enkelt kan öka säkerheten i ditt hem. Det finns inget omfattande smart hemsystem bakom Airam SmartHome. Du behöver inga omfattande renoveringar eller tillbehör. Skaffa bara de produkter du är intresserad av och behöver, ladda ner Airam SmartHome-appen gratis från din appbutik och kom igång. Att öka säkerheten i ditt hem kan inte vara enklare!

Vid behov kan du få stöd från våra guidevideor.

Tankeväckande ikon på telefonen

Smart uttag

Mitt under resan uppstår frågan: Satt järnet kvar? När du ansluter elektriska enheter till den smarta uttag kan du enkelt kontrollera din telefon med Airam SmartHome-appen.

Läs mer om Smart uttag
 Entré till ett hus

SmartHome dörrklockor och sensorer

Vem är vid din dörr? Med hjälp av SmartHome-dörrklockan ser du till det även om du inte är hemma. Eller är dörren eller fönstret kanske helt öppet? SmartHome-sensorn berättar detta. Genom att koppla sensorn till andra SmartHome-enheter i ditt hem kan du skapa funktioner som sirenljud eller tända lampor.

Läs mer om Smart dörrklocka och sensor
Hem hall i svagt ljus

SmartHome kameror

Vad händer när du är borta från hemmet? Anslut Airam SmartHome-kameror till SmartHome-appen för att se realtidssituationen på din telefon. Utrustning för både inomhus- och utomhusbruk.

Se SmartHome kameror
Bekymmerslös strandsemester

Airam SmartHome larm

Ett brandlarm och vattenläckagedetektor förhindrar inte att skada uppstår. Men eftersom du omedelbart meddelas om deras varning till SmartHome kan du förhindra mer omfattande skador. Tillbringa en lugn och bekymmersfri semester!

Läs mer om Smart larm