SmartHome dörrklocka och sensor

SmartHome dörrklocka och sensor

Vem står utanför dörren? Glömde du fönstret öppet? Eller har någon tagit sig in utan din tillåtelse? Slappna av, med SmartHome-dörrklockan och sensorn vet du vad som händer vid ytterdörren.

Det ringer på dörren, men du är inte hemma. Är det någon som borde vara där, någon du litar på, eller någon med onda avsikter? Lägg till en SmartHome-dörrklocka i din Airam SmartHome-app så får du full koll på vilka gäster som besökt din dörr, även när du inte är hemma.

Sisäänkäynti omakotitalo

Skapa grupperingar mellan olika SmartHome-produkter.

En smart sensor ökar säkerheten i ditt hem. Anslut sensorn till Airam SmartHome-appen så får du ett meddelande på din telefon när ytterdörren eller ett fönster lämnats öppet (sensor-motsvarigheterna är åtskilda). Sensorn kan även paras ihop med andra Airam SmartHome-produkter, såsom ett larm eller lampor. I Airam SmartHome kan du skapa olika grupperingar som involverar en sensor och en annan Airam SmartHome-enhet i ditt hem. Till exempel, när sensor-motsvarigheterna är åtskilda (dörren öppen), kommer larmet gå igång eller så tänds lamporna.