SmartHome kameror

SmartHome kameror

Med Airam SmartHome-kameran kan du se vad som händer hemma eller i sommarstugan när du är borta.

Kamerasortimentet för Airam SmartHome innehåller produkter för både inomhus- och utomhusbruk. En kamera kopplad till SmartHome-appen håller dig till exempel uppdaterad om vad som händer i din sommarstuga när du inte är där. SmartHome-produkter är lätta att installera och du behöver inga andra tillbehör.

Inomhuskameran är utrustad med en rörelsesensor och tvåvägsljud. Med SmartHome-appen kan du både se och höra vad som händer där kameran är installerad.  Du kan också göra dig hörd via kamerans högtalare genom att prata in i appen .

Utomhuskameran, är utrustad med teckenigenkänning och rörelsedetektering. Kameran har tvåvägsljud, så du kan både höra och prata med den som befinner sig där kameran är installerad.Nattlägesinställningen visar en bra bild även i mörker. Du kan se live-bilden från kameran via Airam SmartHome-appen. Du kan köpa till en solpanel som strömkälla för utomhuskameran om du vill. Solpanel är ett energieffektivt och hållbart alternativ för att hålla kameran igång till exempel i en sommarstuga.

Kodin eteinen hämärässä