Utomhusapplikationer

Trivseln i parker, på idrottsplaner, öppna platser och grönområden kan förbättras på ett energieffektivt sätt med högklassig och vacker belysning, även på platser där det krävs hög stöttålighet på grund av risk för skadegörelse. Med väl planerad belysning kan man göra det lättare att vistas utomhus och bygga en trygg stadsmiljö. 

Utomhusapplikationer fiskhuset Wasa
Kervos Stationsbrons

Kervos katter på äventyr på Stationsbrons räcken

Bron vid Kervo station pryds av kattfigurer som är på äventyr i ljuset från Airam Rigel LED-strips. Katterna är gjorda av elever vid Kervo konstskola.

Läs mer.
Delikatesser i Fiskets hus i Vasa

Delikatesser i Fiskets hus i Vasa

Den stilrena byggnaden Fiskets Hus vid den välkända Fiskstranden i Vasa representerar den nordiska träarkitekturen, där ljuset spelar en viktig roll. Namnet till trots handlar det inte bara om en fiskdisk, utan här finns mycket mer. Airam designade belysningen i projektet både inomhus och utomhus.

Läs mer.
Belyst motionstrappa på brigaden i Parola

Belyst motionstrappa på brigaden i Parola

Motionstrappan i motionsparken på Parolamalmen fick bländfri belysning med Airams Rigel LED-strip. Motionsparken välkomnar pansarbrigadens stampersonal, värnpliktiga och kommunbor att motionera även mörka kvällar!

Läs mer.
 LED-strips ritar stadsbilbliotekets konturer i Uleåborg

LED-strips ritar stadsbilbliotekets konturer i Uleåborg

Intrycket av att Uleåborgs stadsbibliotek svävar ovanpå vattnet förstärktes genom att utlöparnas kantmurar nu enhetligt lyses upp med hjälp av Airams LED-stripbelysning Rigel på ett sådant sätt att ljuset reflekteras i vattenytan.

Läs mer.