Retail

I butiken har produkterna alltid huvudrollen – de måste synas tydligt och ha inbjudande färg. En god belysningsplanering i butiken framhäver produkternas exponering, ger ingen obehagsbländning och skapar en behaglig köpupplevelse. Läs om våra energieffektiva butiksbelysningar för små och stora affärslokaler.

kauppakeskus Kaari valaistus
Belysning i Köpcenter

Belysning i Köpcenter

Interiören och belysningen i köpcentret Kaari i helsingforsstadsdelen Gamlas skulle genomgå en ansiktslyftning. Kunden ville öka utrymmet med en pålitlig belysningslösning, som kunde fällas in i undertaket.

Läs mer.
Supermarket by Airam lighting

K-Market fick fräsch butiksbelysning

Airam fick i uppgift att leverera allmänbelysningen till K-Market i Tavastehusstadsdelen Visamäki. Baserat på Dialuxberäkningar valde vi att använda den nya armaturen Rami, vars rampbelysning med råge uppfyller belysningskraven för butiksutrymmen, dvs minst 800 lux i golvnivå mellan hyllorna och 500 lux på en meters höjd på hyllornas lodräta ytor.

Läs mer.
Butiksbelysning med Center-spottar

Butiksbelysning med Center-spottar

Den brittiska detaljhandelskedjan WHSmith öppnade sina första butiker i Finland på Helsingfors-Vanda flygplats. Den riktade spotbelysningen, som förverkligats med hjälp av armaturer från Airams Center-serie, gör att WHSmiths butik kommer till sin fulla rätt.

Läs mer.
Airam lyser upp Seinäjoki Ideapark

Airam lyser upp Seinäjoki Ideapark

Airam levererade 4 000 armaturer till korridorer och butiks- och affärslokaler i Seinäjoki Ideapark. I ett projekt av den här storleken var det viktigt med öppen kommunikation mellan alla parter i projektet.

Läs mer.