Retail

I butiken har produkterna alltid huvudrollen – de måste synas tydligt och ha inbjudande färg. En god belysningsplanering i butiken framhäver produkternas exponering, ger ingen obehagsbländning och skapar en behaglig köpupplevelse. Läs om våra energieffektiva butiksbelysningar för små och stora affärslokaler.

kauppakeskus Kaari valaistus
Airam lyser upp Seinäjoki Ideapark

Airam lyser upp Seinäjoki Ideapark

Airam levererade 4 000 armaturer till korridorer och butiks- och affärslokaler i Seinäjoki Ideapark. I ett projekt av den här storleken var det viktigt med öppen kommunikation mellan alla parter i projektet.

Läs mer.
Belysning i Köpcenter

Belysning i Köpcenter

Interiören och belysningen i köpcentret Kaari i helsingforsstadsdelen Gamlas skulle genomgå en ansiktslyftning. Kunden ville öka utrymmet med en pålitlig belysningslösning, som kunde fällas in i undertaket.

Läs mer.
 K-Market fick fräsch butiksbelysning

K-Market fick fräsch butiksbelysning

Airam fick i uppgift att leverera allmänbelysningen till K-Market i Tavastehusstadsdelen Visamäki. Baserat på Dialuxberäkningar valde vi att använda den nya armaturen Rami, vars rampbelysning med råge uppfyller belysningskraven för butiksutrymmen, dvs minst 800 lux i golvnivå mellan hyllorna och 500 lux på en meters höjd på hyllornas lodräta ytor.

Läs mer.
Airam Center spot WHSmith Airport Helsinki

Butiksbelysning med Center-spottar

Den brittiska detaljhandelskedjan WHSmith öppnade sina första butiker i Finland på Helsingfors-Vanda flygplats. Den riktade spotbelysningen, som förverkligats med hjälp av armaturer från Airams Center-serie, gör att WHSmiths butik kommer till sin fulla rätt.

Läs mer.