Airam esitteet

Olipa kohteesi sitten koti, konttori tai kauppakeskus, Airamin esitteistä löydät tietoa ja tukea valaistukseen ja lamppuihin liittyen. Autamme sähköalan ammattilaisia täyttämään asiakkaiden toiveet. Valaistusosaamisen lisäksi tarjoamme monipuolisesti ideoita ja vinkkejä kotiin ja vapaa-aikaan. Löydä ratkaisut ja inspiroidu esitteistämme!

Esittet on ladattu issu-palveluun. Voit lukea 2. sivulla olevan taulukon klikkaamalla full screen -näkymää ja ladata dokumentin vasemman ylälaidan symbolista.

Smart home

Uutuustuotteet 2022

Tiesitkö, että Airam voi räätälöidä valaisimia projektikohteisiin ja että Lahden valaisintehtaan tuotantolinja valmistaa valaisimia toimistojen, julkisten tilojen ja teollisuuden tarpeisiin – myös langattomasti ohjattavina?

Airam ammattivalaisimet 2022

Airam auttaa sinua täyttämään asiakkaasi toiveet ja ylittämään odotukset. Tarjoamme valaisimia ja valonlähteitä sähköalan ammattilaisille: sähkötukkuliikkeiden valikoimiin, suunnittelijoille, sähköliikkeille ja -urakotsijoille.

Ammattilaisen lamput 2022

 Suomen monipuolisin led-lamppuvalikoima sähköalan ammattilaisille: led-yleislamput, led-sisustuslamput, led-erikoislamput, led-pistokantalamput, led-putket, loistelamput, pistokantalamput sekä halogeeni- hehkulamput.

Kodin valaisimet

Hyvä kodin valaistus syntyy, kun jokaiseen tilaan tuodaan riittävä määrä valoa käyttötarkoitukseen sopivilla valaisimilla ja niihin sopivilla lampuilla ja himmentimillä. Kodin valaisimet -esitteessä on kattava valikoima yleis- ja kohdevalaisuun soveltuvia valaisimia, sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Valoa!

Ideakirja rakentajalle ja remontoijalle. Kaipaatko ideoita ja lisää tietoa kodin valaistuksen suunnitteluun? Lue ensin vinkit ja ohjeet tästä, mutta älä epäröi pyytää apua. Paikallinen valaistussunnittelija ja sähköurakoitsija auttavat mielellään.

Lamput 2022

Suomen monipuolisin led-valikoima kodin valaisimiin. Airamin lamppuesite 2022 kokoaa yhteen sekä nykyisen valikoiman, että tämän vuoden aikana myyntiin tulevia uutuuksia. Lamppu ei ole vain lamppu, vaan monipuolinen ja tarpeisiin muuntuva valonlähde. Airam ledit luovat lämpöä ja tunnelmaa, tyyliä ja tehokkuutta. Vai onko valintasi puhelimella säätyvä Airam SmartHome -lamppu?

Sähkötarvikkeet

Kodin yleisimmät sähkötarvikkeet yksissä kansissa: jatkojohdot ja haaroittimet, asennustarvikkeet, valaisintarvikkeet, ovikellot, ajastimet, av-tarvikkeet ja turvallisuustuotteet.

Vapaa-aika

Airam tarjoaa paljon erilaisia tuotteita vapaa-aikaan, helpottamaan jokaisen arkea. Valikoimassa on perinteisten termospullojen lisäksi mm. paristoja, taskulamppuja, otsavaloja ja polkupyörän valoja.

Kylmä/lämpölaukut ja -kaapit

Airamin valikoimassa on kylmälaukkuja ja -kaappeja moneen tarpeeseen: retkelle, veneeseen, autoon, terassille tai vaikka mökille lisäjääkaapiksi.

Koristevalot

Täydellisimpäänkin päivään mahtuu lisää valonpisaroita, vuoden jokaisena päivänä ja etenkin pimeimpinä vuodenaikoina. 

Airam Solar koristevalot

Hyödynnä auringonvalon energia solar-koristevaloissa keväästä syksyyn. Valo syttyy kun ilta hämärtää ja sammuu automaattisesti valon määrän lisääntyessä. Sijoita minne vain parvekkeella tai puutarhassa, et tarvitse verkkovirtasähköä.

Airam SmartHome 2022

Airam SmartHome -laitteet yhdistetään kodin WiFi-verkkoon ja niitä ohjataan maksuttomalla sovelluksella. Tutustu valikoimaan ja kokeile älytuotteiden etuja matalalla kynnyksellä! Nauti kodistasi enemmän.

Älykäs valaistus osana älykotia

Lue oppaasta mikä älykoti on, mitä älykäs valaistus tarkoittaa, mitä hyötyjä se tuo, miten yksilölliset asumisen tarpeet kannattaa huomioida nyt ja tulevaisuudessa, ja mistä lähteä liikkeelle.