Airam esitteet

Esitteet on ladattu issuu-palveluun. Voit lukea 2. sivulla olevan taulukon klikkaamalla full screen -näkymää ja ladata dokumentin vasemman ylälaidan symbolista.

Uutuustuotteet sähköalan ammattilaisille 2023

Syksyn utuuskuvastossamme esittelee valikoiman vakiovalaisinmalleja sekä Lahden tehtaalla räätälöitäviä ratkaisuja asuntotuotantoon sekä toimistojen, julkisen rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin.

Uutuustuotteet 2022

Tiesitkö, että Airam voi räätälöidä valaisimia projektikohteisiin ja että Lahden valaisintehtaan tuotantolinja valmistaa valaisimia toimistojen, julkisten tilojen ja teollisuuden tarpeisiin – myös langattomasti ohjattavina?

Airam ammattivalaisimet 2022

Airam auttaa sinua täyttämään asiakkaasi toiveet ja ylittämään odotukset. Tarjoamme valaisimia ja valonlähteitä sähköalan ammattilaisille: sähkötukkuliikkeiden valikoimiin, suunnittelijoille, sähköliikkeille ja -urakotsijoille.

Airam SmartHome

Airam SmartHome -laitteet yhdistetään kodin WiFi-verkkoon ja niitä ohjataan maksuttomalla sovelluksella. Tutustu valikoimaan ja kokeile älytuotteiden etuja matalalla kynnyksellä! Nauti kodistasi enemmän.

Airam Pro led uutuudet

Ammattilaisen led-lamppu-uutuuden on koottu tiiviiseen pakettiin. Lue ruudulta tai lataa pdf-versio.

Ammattilaisen lamput 2022

 Suomen monipuolisin led-lamppuvalikoima sähköalan ammattilaisille: led-yleislamput, led-sisustuslamput, led-erikoislamput, led-pistokantalamput, led-putket, loistelamput, pistokantalamput sekä halogeeni- hehkulamput.

Kodin valaisimet

Hyvä kodin valaistus syntyy, kun jokaiseen tilaan tuodaan riittävä määrä valoa käyttötarkoitukseen sopivilla valaisimilla ja niihin sopivilla lampuilla ja himmentimillä. Kodin valaisimet -esitteessä on kattava valikoima yleis- ja kohdevalaisuun soveltuvia valaisimia, sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Lamput

Suomen monipuolisin led-valikoima kodin valaisimiin. Airamin lamppuesite kokoaa yhteen sekä nykyisen valikoiman, että tämän vuoden aikana myyntiin tulevia uutuuksia. Lamppu ei ole vain lamppu, vaan monipuolinen ja tarpeisiin muuntuva valonlähde. Airam ledit luovat lämpöä ja tunnelmaa, tyyliä ja tehokkuutta. Vai onko valintasi puhelinsovelluksella sopivaksi muotoutuva Airam SmartHome -valonlähde?

Sähkötarvikkeet

Kodin yleisimmät sähkötarvikkeet yksissä kansissa: jatkojohdot ja haaroittimet, asennustarvikkeet, valaisintarvikkeet, ovikellot, ajastimet, av-tarvikkeet ja turvallisuustuotteet.

Vapaa-aika

Airam tarjoaa paljon erilaisia tuotteita vapaa-aikaan, helpottamaan jokaisen arkea. Valikoimassa on perinteisten termospullojen lisäksi mm. paristoja, taskulamppuja, otsavaloja ja polkupyörän valoja.

Koristevalot

Täydellisimpäänkin päivään mahtuu lisää valonpisaroita, vuoden jokaisena päivänä ja etenkin pimeimpinä vuodenaikoina.