Airam esitteet

Airam auttaa sähköalan ammattilaisia täyttämään asiakkaiden toiveet. 

Tarjoamme ideoita ja inspiraatiota kotiin ja vapaa-aikaan. Löydä ratkaisut esitteistämme.

Smart home

Uutuusvalaisimet 2021

Vuoden 2021 -esitteen uutuudet täydentävät ammattivalaistuksen sisä- ja ulkotilojen valaistuksen valikoimaa. Mukana on nyt myös valintaa helpottava led-nauhojen ja profiilien sekä led-nauhojen ja liitäntälaitteiden yhteensopivuustaulukot.

Airam valaisimet ja valonlähteet

Airam auttaa sinua täyttämään asiakkaasi toiveet ja ylittämään odotukset. Tarjoamme valaisimia ja valonlähteitä sähköalan ammattilaisille: sähkötukkuliikkeiden valikoimiin, suunnittelijoille, sähköliikkeille ja -urakotsijoille.

Valintaopas langattoman valaistuksenohjauksen suunnittelijoille

Valaistusjärjestelmä led-valaisimilla yhdistettynä langattomaan ohjaukseen tuo selvää säästöä energiakulutuksessa, asennuksessa ja ohjelmoinnissa.

Kodin valaisimet

Hyvä kodin valaistus syntyy, kun jokaiseen tilaan tuodaan riittävä määrä valoa käyttötarkoitukseen sopivilla valaisimilla ja niihin sopivilla lampuilla ja himmentimillä. Kodin valaisimet -esitteessä on kattava valikoima yleis- ja kohdevalaisuun soveltuvia valaisimia, sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Valoa!

Ideakirja rakentajalle ja remontoijalle. Kaipaatko ideoita ja lisää tietoa kodin valaistuksen suunnitteluun? Lue ensin vinkit ja ohjeet tästä, mutta älä epäröi pyytää apua. Paikallinen valaistussunnittelija ja sähköurakoitsija auttavat mielellään.

Lamput 2020

Suomen monipuolisin led-valikoima kotein ja sähköalan ammattilaisille. Led-yleislamput, led-sisustuslamput, led-erikoislamput, led-putket, halogeenilamput, loistelamput, pistokantalamput ja monimetallilamput.

Sähkötarvikkeet

Kodin yleisimmät sähkötarvikkeet yksissä kansissa: jatkojohdot ja haaroittimet, asennustarvikkeet, valaisintarvikkeet, ovikellot, ajastimet, av-tarvikkeet ja turvallisuustuotteet.

Vapaa-aika

Airam tarjoaa paljon erilaisia tuotteita vapaa-aikaan, helpottamaan jokaisen arkea. Valikoimassa on perinteisten termospullojen lisäksi mm. paristoja, taskulamppuja, otsavaloja ja polkupyörän valoja.

Kylmä/lämpölaukut ja -kaapit

Airamin valikoimassa on kylmälaukkuja ja -kaappeja moneen tarpeeseen: retkelle, veneeseen, autoon, terassille tai vaikka mökille lisäjääkaapiksi.

Koristevalot

Täydellisimpäänkin päivään mahtuu lisää valonpisaroita, vuoden jokaisena päivänä ja etenkin pimeimpinä vuodenaikoina. 

Älykäs valaistus osana älykotia

Lue oppaasta mikä älykoti on, mitä älykäs valaistus tarkoittaa, mitä hyötyjä se tuo, miten yksilölliset asumisen tarpeet kannattaa huomioida nyt ja tulevaisuudessa, ja mistä lähteä liikkeelle.

Airam Solar koristevalot

Hyödynnä auringonvalon energia solar-koristevaloissa keväästä syksyyn. Valo syttyy kun ilta hämärtää ja sammuu automaattisesti valon määrän lisääntyessä. Sijoita minne vain, et tarvitse verkkovirtasähköä.