Kauppakeskus_kaari

Takuu ammattilaisille

VALONLÄHTEET

Led-lampuille ja energiansäästölampuille, joiden polttoikä on 15 000 tuntia tai yli, myönnetään kolmen vuoden tuotetakuu. Tuotetakuu korvaa uuden tuotteen vikaantuneen tilalle, mutta ei tuotteiden asennuksesta tai poistamisesta aiheutuvia työ- tai laitekustannuksia. 

Tuotetakuu on voimassa tuotteen toimittaneen myyjän lähetettä vastaan, josta selviää toimitusaika.

VALAISIMET

”Valaisimet ja valonlähteet” -ammattiesitteessä oleville valaisimille myönnetään STUL-takuu. STUL-takuu myönnetään sähköurakointiliikkeille ja koskee urakoitsijan asentamia valaisimia. STUL-takuun ehdot on tutustuttavissa Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n verkkosivuilla. 

Tuotetakuun ja STUL-takuun yleiset ehdot 

Tuotetakuun ja STUL-takuun ehtona on, että asennuksessa on noudatettu asennusohjeessa ilmoitettuja asennustapoja, asennusasentoja ja olosuhteita. Näistä poikettaessa takuut eivät ole voimassa. Lisäksi tuotteen käyttöolosuhteiden on vastattava tuotteelle annettuja ohjeita.

Laajennettu takuu

  • Led-lamput, takuu 3 vuotta
  • Sähkötarvikkeet, takuu 3 vuotta
  • Terästermospullot, takuu 10 vuotta materiaalille.

Jos huomaat virheen ostamassi tuotteessa, voit joko vaihtaa sen toiseen vastaavaan tai palauttaa sen ostopaikkaan kuittia vastaan. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä meihin palautelomakkeella.

Yhteydenottolomake

Palautteesi on meille tärkeää. Kerro meille, kuinka voimme auttaa sinua.

Olen *
  • Jälleenmyyjä, tukkuri, suunnittelija tai sähköalan ammattilainen
  • Kuluttaja-asiakas
  • Median edustaja, bloggari/vloggari
0/255