Airam Hämeenlinnan kirjaston arkisto

Takuu ammattilaisille

VALONLÄHTEET

Led-lampuille myönnetään kahden vuoden (2 v) tuotetakuu. Tuotetakuu korvaa uuden tuotteen vikaantuneen tilalle, mutta ei tuotteiden asennuksesta tai poistamisesta aiheutuvia työ- tai laitekustannuksia. Tuotetakuu on voimassa tuotteen toimittaneen myyjän lähetettä vastaan, josta selviää toimitusaika. Muussa tapauksessa lampuissa valmistusajankohdan ilmaiseva leimaus, josta tuotetakuu on voimassa yllä mainitun takuuajan lisättynä kuuden kuukauden (6 kk) varastointi-/kuljetusajalla.

VALAISIMET

STUL-takuu

Kaikilla Airamin Ammattipuolen valaisimilla on kahden vuoden (2 v)  STUL-takuu.  STUL-takuun ehtoihin voi tutustua Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n www-verkkosivuilla. STUL-takuu myönnetään tuotteille, jotka on toimittanut ja asentanut virallinen sähköasennusliike.

 

Yleiset ehdot

Takuu on voimassa myyjän lähetettä vastaan, kun asennuksessa on noudatettu asennusohjeessa ilmoitettuja asennustapoja, asennusasentoja ja olosuhteita. Lämpötila raja-arvoja, sytytyskertoja ja jännitearvoja ei saa ylittää. Takuu korvaa tuotteen tai vaurioituneen tuotteen osan. Takuu ei korvaa vahinkoja,  jotka  johtuvat asennusympäristön  yhteensopimattomuudesta, esimerkiksi ohjaimen tai liiketunnistimien yhteensopimattomuudesta. Takuu raukeaa, jos ulkopuolinen henkilö korjaa tai muokkaa tuotetta.  Takuu ei korvaa vahinkoja, jotka ovat sattuneet luonnonolosuhteista kuten esimerkiksi vesivahingosta, salamaniskusta, tulipalosta tai muista poikkeuksellista ilmiöistä johtuen. Takuu ei korvaa välillisiä vahinkoja.

Laajennettu takuu

Yllä mainittujen takuiden lisäksi erikseen määritellyille projekteille on saatavilla projektikohtainen laajennettu takuu. Sen ehtona on, että kohteen takuusta on sovittu etukäteen Airamin myynnin kanssa ja että Airam on hyväksynyt erikoistakuun ehdot kirjallisesti ennen tilausta. Laajennetusta takuusta voidaan mainita myös tarjouksen lisärivillä.

Tuotetakuu, 5 vuotta

Mikäli Airamin Ammattipuolen valaisimella on STUL-takuun lisäksi viiden vuoden (5 v) tuotetakuu, on tämä mainittu myös kyseisen tuotteen teknisissä tiedoissa. Katso erillinen liite Airamin tuoteryhmäkohtaisesta listauksesta.

Liite: Voit lukea 2. sivulla olevan taulukon klikkaamalla full screen -näkymää ja ladata dokumentin vasemman ylälaidan symbolista.

Yhteydenottolomake

Palautteesi on meille tärkeää. Kerro meille, kuinka voimme auttaa sinua.

Olen *
  • Jälleenmyyjä, tukkuri, suunnittelija tai sähköalan ammattilainen
  • Kuluttaja-asiakas
0/2000