Ammattivalaistus

Projektimyynti

Airam projektimyynti

Projektimyyntimme tukevat langattoman ohjauksen projekteissa sekä valaistuksen suunnitteluvaiheessa että käyttöönotossa – koko matkan oikeiden tuotteiden valinnasta käyttötukeen saakka.

Aluemyynti

Airam aluemyynti

Aluemyynti palvelee sähkötukkukaupan asiakkaita, urakoitsijoita ja sähköliikkeitä kattavasti koko Suomen alueella. Kokeneet konkarimme löytävät täsmäratkaisut Airamin ammattivalaistuksen laajasta palvelupaketista.

Tarjouslaskenta

Airam tarjouslaskenta

Tarjouslaskennan tiimiläiset toimivat usein projekteissa taustatukena. He tarttuvat mielellään asiakkaan ongelmaan ja ottavat ratkaisun omaksi asiakseen.

FastCalc-laskuri Airam-verkkopalvelussa

FastCalc helpottaa valaisinvalintaa

Airamin verkkosivuilla on nyt saatavana erittäin helppokäyttöinen selaimessa toimiva FastCalc-työkalu, joka helpottaa urakoitavan kohteen valaisinvalintoja. Laskuri on saatavilla lähes kaikille Airamin ammattivalaisimille. 

Katso kätevän FastCalc-laskurin pikaohje.
Airam-tuotteet ja työkalut DIALux-palvelussa

Airam-tuotteet ja työkalut DIALux-palvelussa helpottavat valaistussuunnittelijan työtä

Airam on nyt Dialux Gold Membership partner. Valaistussuunnittelijan arki helpottuu, kun voimme tarjota valaistuslaskentaan kattavampia työkaluja ja helpotusta tuotevalintoihin paremman näkyvyyden ansiosta.

Lue artikkeli.
Finavia lentokentän valaistuksen ohjaus

Langaton valaistuksen ohjaus

Langaton valaistuksen ohjaus on nopeasti yleistyvä uusi tapa ohjata isojen ja pienten toimitilojen, asuntojen ja julkisten tilojen valaistusta asiakaslähtöisesti – langattomasti. Valaistusjärjestelmä nykyaikaisilla led-valaisimilla yhdistettynä langattomaan ohjaukseen tuo selvää säästöä energiakulutuksessa, asennuksessa ja ohjelmoinnissa.

Lue vinkit valaistuksen suunnitteluun!
Marski-ravintolan valaistus

Referenssikohteet

Valaistusratkaisut ammattilaisille -sivuilla kerromme ammattivalistuskohteista, jotka ovat syntyneet yhteistyössä valaistusalan ammattilaisten – valaistussuunnittelijoiden, sähkötukkuliikkeiden ja urakoitsijoiden kanssa. Tutustu kohteisiin ja löydä inspiraatiota ja ideoita tuleviin projekteihin. 

Lue referenssikohdeiden valaistuksen toteutuksesta