Visavuori Casambi Center-spotti

Referenssikohteet

Valaistusratkaisut ammattilaisille -sivuilla kerromme ammattivalistuskohteista, jotka ovat syntyneet yhteistyössä valaistusalan ammattilaisten – valaistussuunnittelijoiden, sähkötukkuliikkeiden ja urakoitsijoiden kanssa. Tutustu kohteisiin ja löydä inspiraatiota ja ideoita tuleviin projekteihin. 

Lue vinkit valaistuksen suunnitteluun!
Finavia Helsinki-Vantaa lentoasema

Langaton valaistuksen ohjaus

Langaton valaistuksen ohjaus on nopeasti yleistyvä uusi tapa ohjata isojen ja pienten toimitilojen, asuntojen ja julkisten tilojen valaistusta asiakaslähtöisesti – langattomasti. Valaistusjärjestelmä nykyaikaisilla led-valaisimilla yhdistettynä langattomaan ohjaukseen tuo selvää säästöä energiakulutuksessa, asennuksessa ja ohjelmoinnissa.

Lue vinkit valaistuksen suunnitteluun!
Projektimyynti palveluksessanne

Projektimyynti palveluksessanne

Tutustu projektimyynnin tiimimme. Olipa kysyeessä suuri tai pieni projekti, niin meillä on halua ja kykyä auttaa sekä lupa ratkaista. Langattomasta valaistuksen ohjauksesta löytyy rutkasti järkisyitä joustavaan ja pitkäkestoiseen suunnitteluun ja energiaasäästäviin valaistusratkaisuihin. Projektimyyntimme tukevat langattoman ohjauksen projekteissa sekä valaistuksen suunnitteluvaiheessa että käyttöönotossa. 

Tutustu projektitiimiimme.
vapautetaan valo

Aluemyynti kattaa koko Suomen

Airamin aluemyynti palvelee sähkötukkukaupan asiakkaitamme, urakoitsijoita ja sähköliikkeitä kattavasti koko Suomen alueella. Kokeneet konkarimme löytävät täsmäratkaisut Airamin ammattivalaistuksen laajasta palvelupaketista. Olipa kysyeessä suuret tai pienet kohteet, niin me autamme sinua vapauttamaan valon myös langattomasti. 

Tutustu sähköalan aluemyyntiimme