Tuoteuutuuksia ammattilaisille

Visavuori Casambi Center-spotti

Referenssikohteet

Valaistusratkaisut ammattilaisille -sivuilla kerromme ammattivalistuskohteista, jotka ovat syntyneet yhteistyössä valaistusalan ammattilaisten – valaistussuunnittelijoiden, sähkötukkuliikkeiden ja urakoitsijoiden kanssa. Tutustu kohteisiin ja löydä inspiraatiota ja ideoita tuleviin projekteihin. 

Lue vinkit valaistuksen suunnitteluun!
Finavia Helsinki-Vantaa lentoasema

Langaton valaistuksen ohjaus

Langaton valaistuksen ohjaus on nopeasti yleistyvä uusi tapa ohjata isojen ja pienten toimitilojen, asuntojen ja julkisten tilojen valaistusta asiakaslähtöisesti – langattomasti. Valaistusjärjestelmä nykyaikaisilla led-valaisimilla yhdistettynä langattomaan ohjaukseen tuo selvää säästöä energiakulutuksessa, asennuksessa ja ohjelmoinnissa.

Lue vinkit valaistuksen suunnitteluun!
Led-nauhojen ja -profiilien yhteensopivuus

Led-nauhojen ja -profiilien yhteensopivuus

Led-nauhoja ja -profiileja löytyy useita eri käyttökohteisiin mm. portaisiin, kulmiin ja seiniin/kattoon, myös ulos ja kosteisiin tiloihin. Yhteensopivustaulukosta voit varmistaa, että valitsemasi led-nauhat, profiilit ja muut tarvikkeet ovat yhteensopivia.

Lue artikkeli ja löydä taulukko.
Ammattivalaistuksen myyntitiimi

Ammattivalaistuksen myyntitiimi

Projektimyyntimme tukevat langattoman ohjauksen projekteissa sekä valaistuksen suunnitteluvaiheessa että käyttöönotossa – koko matkan oikeiden tuotteiden valinnasta käyttötukeen saakka.

Airamin aluemyynti palvelee sähkötukkukaupan asiakkaita, urakoitsijoita ja sähköliikkeitä kattavasti koko Suomen alueella. Kokeneet konkarimme löytävät täsmäratkaisut Airamin ammattivalaistuksen laajasta palvelupaketista.

Tutustu myyntitiimiimme
Tarjouslaskennan tiimi

Tarjouslaskennan tiimi auttaa

Airamia eivät tee ainutlaatuiseksi pelkästään sadan vuoden kokemuksella arjen oloihin suunnitellut, helppokäyttöiset valaisimet. Tarjouslaskennan tiimiläiset tarttuvat mielellään asiakkaan ongelmaan ja ottavat ratkaisun omaksi asiakseen.

Tutustu tarjouslaskentatiimiimme