Ammattivalaistus

Lahden tehdas vahvistaa Airamin valaisintuotannon kapasiteettia

Lahden tehdas vahvistaa Airamin valaisintuotannon kapasiteettia

Airamin uusi tuotantolaitos Lahdessa kasvattaa yrityksen tuoteportfoliota ja kapasiteettia räätälöintipalveluihin. Uuden valaisintehtaan myötä Airam varmistaa, että kotimaisen valaistusyrityksen palvelut jatkossakin löytyvät läheltä.

Lue lisää.
Airam-tuotteet ja työkalut DIALux-palvelussa

Airam-tuotteet ja työkalut DIALux-palvelussa helpottavat valaistussuunnittelijan työtä

Airam on nyt Dialux Gold Membership partner. Valaistussuunnittelijan arki helpottuu, kun voimme tarjota valaistuslaskentaan kattavampia työkaluja ja helpotusta tuotevalintoihin paremman näkyvyyden ansiosta.

Lue artikkeli.
Finavia lentokentän valaistuksen ohjaus

Langaton valaistuksen ohjaus

Langaton valaistuksen ohjaus on nopeasti yleistyvä uusi tapa ohjata isojen ja pienten toimitilojen, asuntojen ja julkisten tilojen valaistusta asiakaslähtöisesti – langattomasti. Valaistusjärjestelmä nykyaikaisilla led-valaisimilla yhdistettynä langattomaan ohjaukseen tuo selvää säästöä energiakulutuksessa, asennuksessa ja ohjelmoinnissa.

Lue vinkit valaistuksen suunnitteluun!
Marski-ravintolan valaistus

Referenssikohteet

Valaistusratkaisut ammattilaisille -sivuilla kerromme ammattivalistuskohteista, jotka ovat syntyneet yhteistyössä valaistusalan ammattilaisten – valaistussuunnittelijoiden, sähkötukkuliikkeiden ja urakoitsijoiden kanssa. Tutustu kohteisiin ja löydä inspiraatiota ja ideoita tuleviin projekteihin. 

Lue referenssikohdeiden valaistuksen toteutuksesta
Ammattivalaistuksen myyntitiimi

Ammattivalaistuksen myyntitiimi

Projektimyyntimme tukevat langattoman ohjauksen projekteissa sekä valaistuksen suunnitteluvaiheessa että käyttöönotossa – koko matkan oikeiden tuotteiden valinnasta käyttötukeen saakka.

Airamin aluemyynti palvelee sähkötukkukaupan asiakkaita, urakoitsijoita ja sähköliikkeitä kattavasti koko Suomen alueella. Kokeneet konkarimme löytävät täsmäratkaisut Airamin ammattivalaistuksen laajasta palvelupaketista.

Tutustu myyntitiimiimme
Tarjouslaskennan tiimi

Tarjouslaskennan tiimi auttaa

Airamia eivät tee ainutlaatuiseksi pelkästään sadan vuoden kokemuksella arjen oloihin suunnitellut, helppokäyttöiset valaisimet. Tarjouslaskennan tiimiläiset tarttuvat mielellään asiakkaan ongelmaan ja ottavat ratkaisun omaksi asiakseen.

Tutustu tarjouslaskentatiimiimme