Lamput ammattikäyttöön

Airamilla on kattava varastovalikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja lamppuja sisä- ja ulkovalaistukseen. Laaja led-mallisto sisältää kaikki yleisimmät kupumallit, myös himmennettävinä. 

Loistelamput poistuvat – Airam tarjoaa sujuvan siirtymisen led-aikaan

EU-lainsäädäntö kieltää elohopeaa sisältävien T5- ja T8-loisteputkien maahantuonnin ja valmistamisen EU-alueella elokuussa. Tämä tarkoittaa siirtymistä ympäristöystävällisiin, energiatehokkaisiin ja pitkäikäisiin led-valonlähteisiin. Airam tarjoaa energiatehokkaat vaihtoehdot sekä loistelamppujen että koko valaistuksen uusimiseksi.

» Lue ratkaisut vastuullisiin valintoihin.

Loistelamput poistuvat – Airam tarjoaa sujuvan siirtymisen led-aikaan

Uutuudet ammattilaisille

  • Opaalikupuisilla lampuilla on täysin kattava 360 asteen valonjako, joten se antaa valoa myös kannan suuntaan. Opaalikuvun ansiosta valo ei häikäise.
  • A-energialuokan lamput täyttävä Ecodesign-direktiivin. Kirkaskupuisten filamenttilamppujen värilämpötilana on joko 3000 K tai 4000 K. Energiankulutus jopa 60 % vähemmän kuin tavallisella led-lampulla!
  • Led-putket 4000 K soveltuvat korvaamaan vastaavanmittaisia loisteputkia sellaisenaan, ainoastaan tavallisen sytyttimen tilalle on vaihdettava pakkauksen mukana tuleva led-sytytin.
  • Purkauslamput korvaavat High Power lamput säästävät jopa 75 % energiaa. Lampun ellipsinmuotoinen opaalikupu valaisee tasaisesti ja energiatehokkaasti. Saatavana on kaksi erilaista E27-kantaista lamppumallia.

G23-pistokantalamput

Katso korvaavuustaulukko ja lataa se pdf-tiedostona.

 

Airam Pro Led

Katso korvaavuustaulukko ja lataa se pdf-tiedostona.

Tutustu uusiin lamppuihin videolta.

Näet 30 sekunnissa uuden lamppumalliston.

Uudet lamput esite 2023, lue ja lataa pdf-tiedostona.

Uudet lamput 2023

Lamput ammattilaisille

Lamput ammattilaisille

Airamilla on Suomen kattavin varastovalikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja lamppuja sisä- ja ulkovalaistukseen. Laaja led-mallisto sisältää kaikki yleisimmät kupumallit, myös himmennettävinä. Mallistoon kuuluu myös T8-loisteputket korvaava T8 led-putkien valikoima.

Selaa kuvastoa.