Ammattivalaistuksen referenssikohteet

Laadukas ja tarkoituksenmukainen valaistus syntyy oikeilla tuotteilla hyvien kumppaneiden – valaistussuunnittelijoiden, sähkötukkuliikkeiden ja urakoitsijoiden kanssa. Ammattivalaistuksen sivulla Airam-valaisimen tuotekortti sisältää kaiken oleellisen: tuote- ja mittakuvat, valonjakotiedostot (LDT), Dialux-tiedot, ETIM-tiedot ja käyttö- ja asennusohjeet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kilaluta siis Keravalle. Aluemyyntimme palvelee tukkukaupan ja sähköurakoinnin asioissa poikkeusaikoinakin kattavasti koko Suomen alueella.

Tutustu kohteisiin ja löydä inspiraatiota ja ideoita tuleviin projekteihin.

Projektimyynti palveluksessanne

Langattomasta valaistuksen ohjauksesta löytyy rutkasti järkisyitä joustavaan ja pitkäkestoiseen suunnitteluun. Meillä on laaja valikoima valaisimia eri tiloihin, ei käyttötarkoituksiin sekä pätevät vastaukset valaistuksen ohjauskysymyksiin. Tuemme tarvittaessa suunnittelijan työtä projektin eri vaiheissa mm. auttamalla DIALux-valaistusmittauksissa ja energialaskelmissa sekä mm. langattomien ohjauksen suunnittelussa ja käyttöönotossa.

Casambi-sertifioitu valaistusasiantuntijamme Henry Huittinen opastaa langattoman valaistuksen ohjauksen suunnittelussa ja käyttöönotossa ja Mika, Matti ja Carola löytävät tarpeisiisi sopivat valaisimet ja ohjausratkaisut.

> Ota yhteyttä

asuntovalaistus airam

Asuntovalaistus sisätiloissa

Hyvä valaistus kodissa syntyy, kun jokaiseen tilaan tuodaan riittävä määrä valoa käyttötarkoitukseen sopivilla valaisimilla, halutulla värilämpötilalla ja himmentimillä.  

Tutustu valaistusratkaisuihin.
asuntojen ja julkisivujen ulkovalaistus

Asuntovalaistus julkisivut

Hyvin toteutettu valaistus profiloi rakennuksen identiteetin uudelle tasolle ja lisää kiinteistön arvoa. 

Tutustu valaistuskohteisiin.
Gofore Plata-valaisimet

Julkisten tilojen valaistus, toimistovalaistus

Julkisissa tiloissa ja toimistoissa tasaisella ja häikäisemättömällä valolla varmistetaan edellytykset viihtyvyydelle, hyvälle vireystilalle ja esteettömälle liikkumiselle. 

Tutustu kohteisiin ja valaistusratkaisuihin.
Torkinmäen koulu

Koulujen valaistus

Tasainen ja riittävä, häikäisemätön valaistus työskentely- ja oppimisympäristössä vaikuttaa vireyteen, parantaa keskittymistä ja oppimistuloksia. 

Tutustu Airamin ratkaisuihin.
K-market valaistus

Myymälävalaistus

Hyvä valaistus myymälässä korostaa tuotteiden esillepanoa, ei aiheuta kiusahäikäisyä ja luo miellyttävän ostokokemuksen. 

Tutustu valaistusratkaisuihin.
Pallomylly Helsinki

Liikuntatilojen valaistus

Liikuntatiloissa tarvitaan tehokasta, tasaista ja raikkaan valkoista valoa, mikä antaa paremmat mahdollisuudet liikunnan harrastamiseen ja kilpaurheiluun. 

Tutustu kohteisiin ja valaistusratkaisuihin.
Kalevalakoru tuotantotilat

Teollisuusvalaistus

Airam tarjoaa valaistusratkaisuja teollisuuden eri tuotantotiloihin, pysäköintihalleihin sekä maatalouden tarpeisiin. 

Tutustu valaistusratkaisuihin.
terveydenhuollon valaistus

Terveydenhuollon valaistus

Terveydenhuollon valaistussuunnittelua ohjaavat alan tiukat valaistusstandardit. Tarkkuutta vaativassa hoitotyössä on huomioitava, että henkilökunnan vireys pysyy korkealla ja työskentely on turvallista. 

Lue lisää.
Fiskdisken Vaasa

Ulkovalaistus

Hyvin suunnitellulla valaistuksella voidaan helpottaa ulkona liikkumista ja rakentaa turvallista kaupunkiympäristöä. 
 

Lue ulkovalaistuskohteistamme.