Myymälät

Myymälässä tuotteet ovat aina pääroolissa – niiden pitää näkyä selkeästi ja houkuttelevan värisinä. Hyvä valaistussuunnitelma myymälässä korostaa tuotteiden esillepanoa, ei aiheuta kiusahäikäisyä ja luo miellyttävän ostokokemuksen. Tutustu energiatehokkaisiin myymälävalaistusratkaisuihimme isoissa ja pienissä liiketiloissa.

kauppakeskus Kaari valaistus
citymarket ideapark Seinäjoki

Seinäjoen Ideapark Airamin valossa

Airam toimitti 4000 valaisinta Seinäjoen Ideaparkin käytäville ja useisiin eri myymälä- ja liiketiloihin. Tämän kokoluokan projekteissa oli tärkeää avoin kommunikointi kaikkien projektin osapuolten välillä.

Lue lisää.
kauppakeskus Kaari valaistus

Uusi valaistus paransi kauppakeskuksen asiakaskokemusta

 

Helsingin Kannelmäen Kauppakeskus Kaareen sisätilojen ilmettä ja valaistusta uusittiin. Näkymiä avarrettiin luotettavalla alakattoon upotettavalla valaistusratkaisulla. Lue lisää piilolista-asennuksesta.

Lue lisää.
WH Smith myymälän valaistus

Center-kohdevalaisimilla kirkastat värit

WHSmith, brittiläinen vähittäiskaupan yritys, avasi ensimmäiset Suomen-liikkeensä Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Airamin Center-valaisimilla toteutetulla kohdevalaistuksella myymälä ja sen tuotteet esiintyvät edukseen. Lue miten tuotevalikoima vaikuttaa valaisinten valintaan!

Lue lisää.
varusteleka valaistus

Varustelekan myymälävalaistus

Varusteleka-myymälä Helsingin Konalassa valaistaan Airamin Airaline eco-valaisimilla. Ratkaisuun päädyttiin valaisimen kapean ja kevyen rungon sekä hyvän valotehon ansiosta.

Lue lisää.
K-Markettiin raikas myymälävalaistus

K-Markettiin raikas myymälävalaistus

Airam toteutti K-marketin yleisvalaistuksen Hämeenlinnan Visamäessä uusilla Rami-valaisimilla. Valaisinvalinta perustui Dialux-laskelmiin perustuville valaistusvaatimuksille. Lue artikkeli ja katso videolta miten helppoa Ramin asennus on.

Lue lisää.
Ahlsell-myymälän valaistus

Ahlsell-myymälän valaistusremontti

Vantaan Ahlsell-myymälään vaihdettiin 100 Rami-ramppivalaisinta. Valaisinvalintaan vaikuttivat Dialux-laskelmiin perustuvat valaistustehovaatimukset, energiatehokkuus ja valaisinten helppo asennettavuus.

Lue lisää.
Langaton vai perinteinen valaistuksen ohjaus

Langaton vai perinteinen valaistuksen ohjaus?

Valaistusohjausjärjestelmän valinnassa tavoitteena tuoda riittävän tehokasta valoa sinne missä sitä tarvitaan ja vain silloin kun sitä tarvitaan. Käyttäjien tarpeiden kartoittaminen ja osallistaminen kannattaa jo suunnittelun alkuvaiheessa.

Lue vinkit valaistuksen suunnitteluun!
Valintaopas langattoman valaistuksenohjauksen suunnittelijoille

Valintaopas langattoman valaistuksenohjauksen suunnittelijoille

Suunnittele valaistuksenohjaus asiakaslähtöisesti – valitse älykäs langaton ohjaus. Valaistusjärjestelmä nykyaikaisilla led-valaisimilla yhdistettynä langattomaan ohjaukseen tuo selvää säästöä energiakulutuksessa, asennuksessa ja ohjelmoinnissa.

Lue lisää ja lataa opas!
tietoturva valaistuksen ohjauksessa

Langattoman valaistuksenohjauksen tietoturva – näin otat sen huomioon suunnittelussa

Langaton valaistuksenohjaus on kustannustehokas tapa toteuttaa muunneltava valaistus hyvin monenlaisiin tiloihin. Suunnittelija ja tietoturva-asiantuntija Sami Orasaari kertoo, kuinka toteutetaan langaton ohjaus, joka on turvallinen käyttää.

Lue lisää.
valaistuksen kustannukset

Langaton valaistuksen ohjaus voi olla perinteistä asennustapaa edullisempi

Mitä tapahtuu, kun sähkösuunnittelutoimiston ja älykodin langattomia ohjausratkaisuja tarjoavan yrityksen insinöörit lyövät päänsä yhteen? Syntyy uusi tapa toteuttaa kodin järjestelmien langaton ohjaus, jonka kustannus on jopa perinteistä asennustapaa edullisempi.

Lue lisää.