Myymälät

Myymälässä tuotteet ovat aina pääroolissa – niiden pitää näkyä selkeästi ja houkuttelevan värisinä. Hyvä valaistussuunnitelma myymälässä korostaa tuotteiden esillepanoa, ei aiheuta kiusahäikäisyä ja luo miellyttävän ostokokemuksen. Tutustu energiatehokkaisiin myymälävalaistusratkaisuihimme isoissa ja pienissä liiketiloissa.

kauppakeskus Kaari valaistus
Synsam Lippulaiva myymälävalaistus

Synsam-myymälän valaistus Espoon Lippulaivassa

Airam toimitti Lippulaiva-kauppakeskuksessa sijaitsevaan Synsam-myymälään kohdevalaistuksen maaliskuussa 2022. Target-kohdevalaisimien laadukas ja tehokas valo sekä erinomainen värintoistokyky toimivat hyvin optikkoliikkeessä, jossa on tärkeää ohjata asiakkaiden katsetta myymälässä, sekä saada tuotteiden värit loistamaan ja näyttämään houkuttelevilta.

Lue artikkeli.
Vepsäläisen klassikot Airamin valossa

Vepsäläisen klassikot Airamin valossa

Sisustusalalla tuotteet kannattaa valaista oikeassa ja hyvässä valossa. Valkoisten tekstiilien pitää näyttää puhtaan valkoiselta ja värikkäiden tekstiilien ja puunsävyjen tulee näyttää aidoilta, kaikkine värisävyineen. Target kohdevalaisin on erinomainen valinta tilaan missä vaaditaan hyvää värintoistokykyä.

Katso video ja lue lisää myymälän kohdevalaistuksesta.
citymarket ideapark Seinäjoki

Seinäjoen Ideapark Airamin valossa

Airam toimitti 4000 valaisinta Seinäjoen Ideaparkin käytäville ja useisiin eri myymälä- ja liiketiloihin. Tämän kokoluokan projekteissa oli tärkeää avoin kommunikointi kaikkien projektin osapuolten välillä.

Lue lisää.
kauppakeskus Kaari valaistus

Uusi valaistus paransi kauppakeskuksen asiakaskokemusta

Helsingin Kannelmäen Kauppakeskus Kaareen sisätilojen ilmettä ja valaistusta uusittiin. Näkymiä avarrettiin luotettavalla alakattoon upotettavalla valaistusratkaisulla.

Lue lisää piilolista-asennuksesta.
 Varustelekan myymälävalaistus

Varustelekan myymälävalaistus

 

Varusteleka-myymälä Helsingin Konalassa valaistaan Airamin Airaline eco-valaisimilla. Ratkaisuun päädyttiin valaisimen kapean ja kevyen rungon sekä hyvän valotehon ansiosta.

Lue artikkeli.
K-Marketin myymälävalaistus

K-Markettiin raikas myymälävalaistus

Airam toteutti K-marketin yleisvalaistuksen Hämeenlinnan Visamäessä uusilla Rami-valaisimilla. Valaisinvalinta perustui Dialux-laskelmiin perustuville valaistusvaatimuksille. Lue artikkeli ja katso videolta miten helppoa Ramin asennus on.

Lue lisää.
Ahlsell-myymälän valaistusremontti

Ahlsell-myymälän valaistusremontti

Vantaan Ahlsell-myymälään vaihdettiin 100 Rami-ramppivalaisinta. Valaisinvalintaan vaikuttivat Dialux-laskelmiin perustuvat valaistustehovaatimukset, energiatehokkuus ja valaisinten helppo asennettavuus.

Lue lisää.
Airam Center-kohdevalaisimet

Center-kohdevalaisimilla kirkastat värit

WHSmith, brittiläinen vähittäiskaupan yritys, avasi ensimmäiset Suomen-liikkeensä Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Airamin Center-valaisimilla toteutetulla kohdevalaistuksella myymälä ja sen tuotteet esiintyvät edukseen. Lue miten tuotevalikoima vaikuttaa valaisinten valintaan!

Lue lisää.