Varustelekan myymälävalaistus

Varusteleka-myymälä Helsingin Konalassa valaistaan Airamin Airaline eco-valaisimilla. Ratkaisuun päädyttiin valaisimen kapean ja kevyen rungon sekä hyvän valotehon ansiosta.

varusteleka valaistus

Armeijatavaran erikoisliike Varusteleka Helsingin Konalassa kylpee nyt kirkkaammassa Airamin valossa. Teräsrunkoiset Airaline ECO -valaisimet valikoituivat kohteeseen kapean ja kevyen rungon sekä hyvän valotehon ansiosta.

Varusteleka on armeijaylijäämän ja ulkoilun erikoisliike, joka palvelee asiakkaitaan Helsingin myymälän lisäksi verkkokaupan kautta. Myymälä onkin nettikaupan varaston yhteydessä eli valikoima on sama kuin netissä. 

Myymälän industriaaliseen ilmapiiriin sopivat mainiosti kapearunkoiset Airaline ECO -valaisimet, jotka löytyvät Airamilla teollisuusvalaisimien ryhmästä.

Kevyt runko ja hyvä valoteho

Airaline eco-valikoimassa on kaksi runkopituutta ja kolme optiikkaa: perusvalaisin, kapea valonjako (NB) sekä leveä valonjako (WB). Suuren valotehon vuoksi Airaline ECO sopii erittäin hyvin myös varasto-olosuhteisiin. Ketjutettavat valaisimet voidaan asentaa joko pinta-asennuksena tai vaijeriripustuksena erillisellä vaijeriripustussarjalla. Valon värilämpötilavaihtoehdot ovat 3000 K tai 4000 K.

Tarvittaessa Airanline ECO -valaisimet voidaan tilata myös Dali-ohjattavina, jolloin säästetään energiaa, kun valoja ei polteta turhaan. Valaisimien himmentäminen vaikuttaa myös valaisimien elinkaareen.

varusteleka valaistus

varusteleka valaistus

varusteleka myymälän valaistus