Ahlsell-myymälän valaistusremontti

Ahlsell-myymälän valaistusremontti Vantaan Ahlsell-myymälään vaihdettiin 100 Rami-ramppivalaisinta. Valaisinvalintaan vaikuttivat Dialux-laskelmiin perustuvat valaistustehovaatimukset, energiatehokkuus ja valaisinten helppo asennettavuus.

Ahlsell-myymälän valaistus

Vantaalla Ahlsell-myymälän valaistus oli tekniikaltaan vanhentunut ja paikoitellen liian himmeä. Saneerauksessa myymälän vanhat T5-loisteputkivalaisimet haluttiin vaihtaa uuteen led-valaistusjärjestelmään. Vantaan Ahlsell-myymälän valaistus päätettiin uusia myymäläremontin yhteydessä nykyisten standardien mukaiseksi. Airam kartoitti myymälätilan valaistustarpeen ja teki tarvittavat Dialux-laskelmat. Valaistustavoite, 600 lx, saavutettiin Airamin OPR4-optiikan Rami-valaisimilla. Projektissa asennettiin yhteensä sata Rami-valaisinta 5,5 m korkeudessa olemassa oleviin valaisinripustuskiskoihin. Lisävarusteina olivat 110 mm kiskokiinnikkeet ja Enstonet-liittimillä varustetut liitosjohdot.

Helposti muunneltava myymälävalaisinsarja

Rami-valaisinsarja on suunniteltu myymälöiden yleisvalaisuun, mutta se soveltuu myös teollisuuden tarpeisiin. Järjestelmä on helppo ja nopea asentaa ja sitä voidaan tarpeen tulleen muunnella myöhemminkin.

Rami-valaisimet toimitetaan aina lisävarusteista löytyvillä liitosjohdoilla ja sopivilla asennustarvikkeilla kulloiseenkin kohteeseen sopiviksi. Vakiotoimituksissa alumiinirunkoista valaisinta on saatavana neljää pituutta ja kolmea optiikkavaihtoehtoa: OP, OPR3 ja OPR4.

Tarvittaessa Rami voidaan asentaa myös Dali-ohjattavana. Tällöin valaistukseen voidaan ohjelmoida valmiiksi muutama erilainen valaistustaso, jotta valaistusta saadaan nopeasti muuteltua tarpeen vaatiessa.

Asiantuntevaa apua Airamilta

Ahlsellin Vantaan yksikön päällikkö Heljä Eva oli tyytyväinen yhteistyöhön Airamin kanssa. Valaisinvalinnoissa saatiin asiantuntevaa opastusta, tuotteet toimitettiin työmaalle ajoissa ja projekti edistyi ripeästi. Lopputulos oli raikas ja toimiva.

Palveleva noutomyymälä

Ahlsellin myymälä Vantaalla palvelee rakentajia ja LVI-, kylmä-, teollisuus- ja sähköurakoitsijoita. Noutopalvelun lisäksi tavarat voidaan tilata suoraan työmaalle seuraavaksi päiväksi. Vantaan myymälä on myös alan ammattilaisten kohtauspaikka, jonne voi poiketa kysymään neuvoja tai vain kahville.