Julkiset tilat

Julkisissa tiloissa ja toimistoissa tasaisella ja häikäisemättömällä valolla varmistetaan edellytykset viihtyvyydelle ja hyvälle vireystilalle. 

Helsinki-Vantaa lentoaseman valaistus
Helsinki-Vantaa lentoasema Hightbay-syväsäteilijät

Helsinki-Vantaa lentoaseman Casambi-ohjattu valaistus

Airam toimitti Finavia Helsinki-Vantaa lentoaseman terminaalien valaistuksen langattomana Casambi-ohjattavana kokonaisratkaisuna. Terminaali 1:n korkeiden osien yleisvalaistukseen asennettiin Highbay-syväsäteilijät vakiovalo-ohjauksella ja muihin tiloihin Plata-paneelivalaisimia sekä Optimus ja Future Tech -valaisimia.

Lue lisää.
Zhèn-ravintolan valaistus Helsinki

Zhèn ravintolaan intiimi tunnelma Coloris led-nauhalla

Helsingin ja koko maan ensimmäiseen kiinalaiseen fine dining -ravintolaan asennettiin Coloris led-nauha älykkäällä Cozify-ohjauksella. Coloris led-nauhan miljoonista värisävyistä löytyy helposti sopiva valon värisävy ja haluttu lämmin tunnelma, joita Cozify-ohjauksella on helppo hallita. 

Lue valaistuksen ja sen ohjauksen toteutuksesta
Marski loistaa Helsingin parhaalla paikalla

Marski loistaa Helsingin parhaalla paikalla

Airam toimitti valaisimia ja valonlähteitä hotelli Marskiin saneerauksen yhteydessä mm. ravintolasaliin, keittiöön, käytävä- ja pysäköintitiloihin. Viihtyisän tunnelman kruunaa lämmin valo Kuusi palaa -ravintolasalissa. Keittiössä Clean-puhdastilavalaisimet toimivat korkean hygieniavaatimuksen ammattikeittiössä.

Lue lisää.
Fiskets Hus Airamin valossa

Fiskets Hus Airamin valossa

Fiskets Hus -rakennus meren äärellä Vaasassa edustaa korkealaatuista suomalaista puuarkkitehtuuria, jossa led-valonauhoilla toteutetulla valolla on iso rooli. Airam teki kohteeseen Dialux EVO:lla valaistussuunnitelmat sekä sisä- että ulkotiloihin ja Are toteutti sähköurakoinnin. 

Lue miten led-nauhoilla rakennettiin upea kokonaisuus
Nuudelibaariin raikas valaistus Plata-moduulivalaisimilla

Nuudelibaariin raikas valaistus Plata-moduulivalaisimilla

Navi Noodle bar Helsingin Uudenmaankadulla tarjoaa autenttisia kiinalaisia herkkuannoksia skandinaavisen selkeässä ravintolassa. Plata-moduulivalaisimet Spot-On kohdevalaisimilla täydennettynä sopivat moderniin ja mutkattomaan tyyliin.

Lue Navi Noodle barin valaistuksesta.
Visavuoren museossa Kari Suomalaisen teokset

Valoilla joustavuutta ja tunnelmaa näyttelytiloihin

Kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakodissa ja Visavuori säätiön museossa Center-kohdevalaisimet valaisevat mm. pilapiirtäjä Kari Suomalaisen töitä. Kolmivaihekiskossa Center-kohdevalaisimet sopivat erinomaisesti gallerioihin: valaisimia on helppo siirtää ja suunnata uudelleen tarpeen mukaan. 

Lue lisää.
Itseoppiva valaistus Hämeenlinnan kirjastossa

Hämeenlinnan kirjasto remontoitiin vastaamaan kaupunkilaisten muuttuneita tarpeita

Hämeenlinnan pääkirjaston remontin yhteydessä toteutettiin valaistusuudistus kirjaston käyttömukavuuden ja energiatehokkuuden parantamiseksi. Moniin tiloihin valittiin Airamin valaisimet, joista osassa on käytössä langattomasti hallittava, itseoppiva ActiveAhead-ohjaus. 

Lue lisää.
Pankkikonttorin valaistus

Pankkikonttorin valaistus uusittiin nopealla aikataululla

Helsinkiläisen pankkikonttoriin vaihdettiin Plata moduulivalaisimet saneerauksen yhteydessä. Asennus saatiin täsmällisen siistiksi piilolista-asennussarjan avulla.

Lue artikkeli.